Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Akaryakıt İstasyonunda Yaşanan Yanlış Yakıt Dolumu Olayı

Başakşehir'de bir akaryakıt istasyonunda yaşanan olayda, İzzet Köse'nin aracına yanlış yakıt dolumu yapıldı. İstasyon yetkilileri tarafından yapılan hata sonucunda araç kullanılamaz hale geldi ve Köse yaklaşık yarım milyon liralık zarara uğradı.

Yayın Tarihi: 06.10.2023 13:19
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Akaryakıt İstasyonunda Yaşanan Yanlış Yakıt Dolumu Olayı

Olayın Detayları

Geçtiğimiz ay Başakşehir’de bulunan bir akaryakıt şirketinde yaşanan olayda, İzzet Köse isimli vatandaş aracının deposunun doldurulmasını istedi. Ancak yakıt ikmali esnasında kasaya giderek ödeme yaptığı sırada aracına mazot yerine benzin doldurulduğunu öğrendi. İstasyon yetkilileriyle yapılan görüşme sonucunda aracın istasyonda kalıp temizlenmesine karar verildi. Ancak araç istasyondan çekici ile alındığında yanlış doldurulan yakıt sisteme zarar verdi ve araç kullanılamaz hale geldi.

Mahkeme Süreci

Olayla ilgili olarak İzzet Köse'nin açtığı dava devam etmektedir. Mahkeme sürecinde olayın güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği ve istasyon çalışanının kafasına vurduğu görülmektedir.

Mağduriyet ve Zarar

İzzet Köse, yaklaşık yarım milyon liralık zarara uğramıştır. Araçta meydana gelen hasarın kendisine söylenmeden teslim edildiği iddia edilmektedir. Köse, olayın ardından iş yapamamış ve büyük bir maddi zarara uğramıştır.