Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Akbank'tan Cepleri Şenlendirecek Kredi Kampanyası!

Akbank, cepleri şenlendirecek yeni bir kredi kampanyası düzenledi. Kefilsiz ve teminatsız olarak sunulan bu kredi ile günlük 227 TL'ye 90 bin TL'lik kredi kullanmak mümkün. Banka, kredi borçlarını 36 aya kadar taksitlendirme imkanı da sağlıyor.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 12:39
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Akbank'tan Cepleri Şenlendirecek Kredi Kampanyası!

Akbank'ın bu kampanyası cepleri şenlendirecek: Günlük 227 TL'ye 90 bin TL'lik krediniz hazır!

Kefil yok, teminat yok. Cüzdanlarını dolduracak, uygun faizli bir kredi arayışı içerisinde olanlara özel bankacılık sektöründen müjdeli haber geldi. Akbank, düzenlemiş olduğu yeni kredi ürününün ayrıntılarını ilgilileri ile paylaştı.

Bir süredir devam eden ekonomik zorluklar toplumun her kesimini, birçok alanda olumsuz etkilemeye devam ediyor. Son dönemlerde gelişen kur farkı, vergi zamları ve daha pek çok faktör ile daha da köşeye sıkışan vatandaşlar, bütçelerini bir nebze olsun toparlayabilmek adına bankaların avantajlı fırsatlarına yöneliyorlar.

Merkez Bankası’nın almış olduğu faiz artırımı kararları neticesinde kısa bir süre içerisinde rekor seviyelere yükselen kredi faizleri, bu süreçte bankaları yakından takip eden birçok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı. Artan faizler sebebi ile mevcut borçlarına yenilerini ekleme konusunda tereddüt yaşayan ancak nakde de her zamankinden fazla ihtiyaç duyan tüketiciler, ekim ayının son gününde duyurulan kampanyaları sorgulamaya başladı.

Bu noktada devreye giren Akbank’tan yüzleri güldüren bir açıklama geldi. Hizmet vermeye başladığı günden bu yana müşteri sayısını artırma hedefinde birçok avantajlı kampanya düzenleyen Akbank, son olarak ihtiyaç kredisi ürünü ile gündeme geldi. Banka, 18 yaşın üzerinde olan tüm tüketicilerin başvurularına açık olan ihtiyaç finansmanının detaylarını paylaştı.

ÜST LİMİT 100 BİN TL

Özel bankacılık sektörünün dikkat çeken isimleri arasında yer alan, dönem dönem düzenlediği yüzde 0 faizli kredi ve taksitli nakit avans kampanyaları ile sektöre damgasını vuran Akbank, son olarak yeni finansman ürünü ile gündeme geldi. Düzenlemiş olduğu yüzde 3,84 başlangıç faizli ihtiyaç kredisi kampanyasının üst limitini 100 bin TL olarak belirleyen banka, kredi borçlarının 36 aya kadar taksitlendirilebileceğini bildirdi.

AKBANK TÜKETİCİ KREDİSİ TAKSİT HESABI

Akbank’ın 100 bin TL’lik üst limit ile duyurmuş olduğu kefilsiz, teminatsız ihtiyaç kredisi ürününün örnek maliyet tablosu yayınladı. Banka, söz konusu taksit hesabını şu şekilde aktardı:

  • Kredi tutarı: 90 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 4,21
  • Vade sayısı: 24 ay
  • Taksit tutarı: 6.825,71 TL