Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Aldatmaya En Meyilli 4 Burç

Astrolojide bazı burçlar çapkınlıklarıyla ünlüdür. Bu makalede aldatmaya en meyilli 4 burç ve en sadık burçlar listelenmektedir.

Yayın Tarihi: 01.08.2023 17:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Aldatmaya En Meyilli 4 Burç

Bu burçlardan uzak durun: Aldatmaya en meyilli 4 burç

"En çok aldatan burç hangisidir?" sorusuna yanıt arıyorsanız bu listeye mutlaka bir göz atın. Astrolojide bazı burçlar çapkınlıklarıyla ünlüdür. Bu burçlar sevgililerine sadık kalmayı bir türlü başaramaz.

Her zaman bir arayış içinde olan bu burçlar çok kolay bir şekilde başkalarına aşık olabilirler.

Posta'nın yer alan habere göre en çok aldatan burçlar belli oldu.

BALIK BURCU

Balık burcu duygusal ve romantik bir burç olarak bilinir. Ancak bu nazik işaretler genellikle çok sadık olmakla karıştırılır. Gerçek şu ki Balık burçlarının aldatma olasılıkları yüksektir.

Balıklara göre her zaman ulaşamadıkları daha çekicidir. Bu sebeple de durmadan yeni aşkların peşinde koşarlar.

KOÇ BURCU

Koç burçları fevri ve rekabetçi davranışları sebebiyle hayatındaki insanı aldatabilir. Sürekli başka insanlarla yarış halindedirler.

Sizinle fırtınalı bir romantizm yaşayabilirler ama bir noktadan sonra her şey bozulabilir.

Sürekli değişime ihtiyaç duyan bu burç her hareketinin takdir edilmesini ister. İlişkide birazcık bile olsa vazgeçerseniz kolayca başka birine aşık olurlar.

İKİZLER BURCU

İkizler burcu, partnerini aldatmaya yönelik güçlü duygulara sahiptir. Çünkü bu girişken burç tamamen eğlence ile ilgilidir.

Flört ederken, onlar tarafından eğlendirilecek ve sevileceksiniz, ancak diğer tarafı, onların enerji bölümlerine yetişemezseniz, sıkılacaklar ve büyük olasılıkla, ayrılma cesaretini toplamadıkları sürece sizi aldatacaklar. İkizler burcu aldatmayı bir oyun ve eğlence olarak gördüğü için sadık kalmayı başaramaz.

TERAZİ BURCU

Terazilerin çok nazik, tatlı ve güler yüzlü olurlar. Terazi burçları hayatındaki insanı el üstünde tutar ama sonrasında hiç sevmemiş gibi davranabilir.

Genellikle Terazi burçları en sadakatsiz burç olarak bilinir. Terazi burçları karar vermekte zorlanır ve verdiği kararların arkasında duramaz.

Güzel olan her şeyi severler, böylece başka bir güzel varlıkla karşılaştıklarında kolayca sizi bırakıp, tüm sorumluluklardan kaçabilirler.

EN SADIK BURÇLAR

Aldatmaya en yakın burçların aksine bazı burçlarda çok sadık olur. Hayatlarındaki insanı asla aldatmayı düşünmeye. Kendileri de aldatılma fikrini kabul edemez.

Onlarla güvenilir bir ilişki yaşayabilmeniz daha kolaydır. Yengeç, Boğa, Akrep, Başak ve Aslan sadık sevgililer olurlar ve onları aldatan kimseyi kabul edemezler.