Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Altında Deprem: İslam Memiş'ten Altın Uyarısı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kasım ayı için altın ve dolar hakkında önemli uyarılarda bulundu. Altında deprem bir hafta sonra başlıyor. Altın fiyatlarında düşüş bekleniyor. Yatırımcılara varlıklarına sahip çıkmaları konusunda uyarı yapıldı.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 05:27
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Altında Deprem: İslam Memiş'ten Altın Uyarısı

Altında Deprem Bir Hafta Sonra Başlıyor!

İslam Memiş'ten gram altın sahiplerine 'tuzak' uyarısı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Kasım ayı için kritik uyarıda bulundu. Yastık altında altın saklayanlar dikkat! Piyasa kahini İslam Memiş, beklediği yeni depremi açıkladı. Altın fiyatlarında son durum ne? İşte İslam Memiş'in altın uyarısı ve gram altın tahmini...

İslam Memiş'ten Altın ve Dolar Yorumu

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kasım ayı için yatırım araçlarını masaya yatırdı. Kasım ayında altın ve dolar ne olacak? İşte İslam Memiş'in açıklamaları...

24 Saat Sonra Başlıyor, Sakın Bu Tuzağa Düşmeyin

İslam Memiş, altın fiyatlarına ilişkin uyarıda bulundu. Kasım ayı batırma ayı olacak. Altın sahipleri için dünya kadar tuzak olacak. Altında yükseliş trendi devam ediyor, ancak gelecek haftalarda düşüş bekleniyor. Altının 2000 doların üzerine çıkacağı ve rekor seviyeleri aşacağı tahmin ediliyor. Ancak, dikkatli olunması gerekiyor.

Varlıklarınıza Sahip Çıkın!

İslam Memiş, yatırımcılara varlıklarına sahip çıkmaları konusunda uyarıda bulundu. Manipülasyonlara karşı dikkatli olunmalı. Kasım ayı kazanma ayı değil, batırma ayı olacak. Beklemek ve piyasaları takip etmek önemli.

Biraz Bekleyelim

İslam Memiş, altın fiyatlarına ilişkin olarak bir süre beklemeyi önerdi. Altın alanların güzel bir hareket yaptığını belirtirken, altın almak için beklemeye devam ettiğini söyledi.