Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ankara'nın En Ucuz Pazar Yerleri

Market fiyatlarındaki fahiş artış sonrası vatandaşlar pazar yerine akın etti. Ankara'da birçok pazar yeri bulunmasına rağmen, en uygun fiyatlı olan pazarlar merak ediliyor. Keçiören, Ankara'da en çok semt pazarlarının kurulduğu ilçe olarak öne çıkıyor. Mamak ilçesinde bulunan pazar yerlerinde birçok ürün çeşidi bulunuyor.

Yayın Tarihi: 06.09.2023 16:22
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Ankara'nın En Ucuz Pazar Yerleri

Ankara'nın en ucuz pazarı! Market fiyatlarındaki fahiş artış sonrası vatandaşlar pazar yerine akın etti.

Ankara'da birçok pazar yeri bulunmasına rağmen, en uygun fiyatlı olan pazarlar merak ediliyor. Keçiören, Ankara'da en çok semt pazarlarının kurulduğu ilçe olarak öne çıkıyor. Burada vatandaşlar hem yiyecek ihtiyacını hem de giyecek ihtiyacını karşılayabiliyor. Keçiören pazarları, Ankara'da kurulan diğer pazar yerlerinden ayrılıyor. Sancaktepe, Ayvalı, Etlik, İncirli gibi farklı semtlerde de pazar yerleri mevcut.

Keçiören Pazarları

Keçiören'de hemen hemen her gün pazar kuruluyor. Mahallelerin ortak noktalarında kurulan pazar yerleri, birçok vatandaşın ulaşabileceği alanlarda yer alıyor. Bu özelliği ile Keçiören pazarları, Başkentlilerin en çok tercih ettiği noktalar arasında yer alıyor.

Mamak Pazarları

Mamak ilçesinde bulunan pazar yerlerinde birçok ürün çeşidi bulunuyor. Meyve, sebze, balık, et, peynir gibi gıda ürünlerinin yanı sıra giyim, ayakkabı, çanta, ev eşyaları gibi ürünler de uygun fiyatlarla satılıyor.