Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bankaların Akaryakıt Kampanyaları Devam Ediyor

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından sürücüler çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarında aramaya başladı. Ziraat Bankası ve Petrol Ofisi tarafından düzenlenen kampanyalarla akaryakıt harcamaları avantajlı hale getiriliyor. Ziraat Bankası kampanyasında 4. akaryakıt ve otogaz alışverişine 125 TL Bankkart Lira verilirken, Petrol Ofisi kampanyasında ise 165 TL'ye kadar olan akaryakıt harcamalarında toplamda 660 TL hediye yakıt kazanılabiliyor.

Yayın Tarihi: 03.09.2023 15:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Bankaların Akaryakıt Kampanyaları Devam Ediyor

Ziraat Bankası Akaryakıt Kampanyası

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından sürücüler çareyi kampanyalarda aramaya başladı. Bankaların akaryakıt kampanyaları merak ediliyor. Ziraat Bankası tarafından akaryakıt kampanyası düzenlendi. Akaryakıt harcamasını avantajlı hale getirmek isteyenler kampanyaya katılım sağlayabilecek. Ziraat Bankası akaryakıttan, konaklamaya birçok sektörde kampanyalar düzenliyor. Yeni bir kampanya açıklaması daha geldi. Akaryakıt alışverişine 125 TL hediye edilecek. Bankadan alınan kampanya bilgilerine göre, Petrol Ofisi istasyonlarında 4. akaryakıt ve otogaz alışverişine 125 TL Bankkart Lira verilecek. Kampanyanın ay sonuna kadar süresi var.

Petrol Ofisi Akaryakıt Kampanyası

Araç sahiplerinin cebi bayram edecek! Akaryakıtta zam değil indirim var! LPG, motorin, benzin…165 TL elinize kalacak Son yılların en tartışmalı konuları arasında yer alan akaryakıt fiyatları her gün yeni bir zam ile vatandaşın cebini yakıyor. Araç sahipleri dört gözle indirim haberi beklerken beklenen açıklaması sonunda geldi. Akaryakıt harcamalarında 165 TL sürücülerin cebine kalıyor. İşte indirim detayları… Akaryakıt alışverişlerinde sürücülerin gözü de ibreden ayrılmıyor. Akaryakıt fiyatları her gün yeni bir zam ile vatandaşın cebine vurgun yaparken yeni kampanya Petrol Ofisi’nden geldi. Tek seferde yapacağınız 165 TL'ye kadar olan akaryakıt harcamalarında toplam 660 TL hediye yakıt kazanabilirsiniz. Yeni kampanyası ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Petrol Ofisi kampanya detaylarını paylaştı. İşte indirim detayları…