Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bilal Hancı'nın Skandal Görüntüleri İfşa Oldu

Kafalar Grubu üyelerinden Bilal Hancı'nın, eşini aldattığı skandal görüntüler ifşa edildi. Hancı'nın bu ihaneti, eşi Esin Çepni tarafından büyük bir duygusal yıkıma neden oldu. Esin Çepni'nin, Bilal Hancı'nın başka bir kadınla öpüşürken çekilmiş videolarını görmesi, Çepni'nin dünyasını alt üst etti.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 10:57
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Bilal Hancı'nın Skandal Görüntüleri İfşa Oldu

Bilal Hancı'nın skandal görüntüleri ifşa oldu

Kafalar Grubu üyelerinden Bilal Hancı'nın, eşini aldattığı skandal görüntüler ifşa edildi. Hancı'nın bu ihaneti, eşi Esin Çepni tarafından büyük bir duygusal yıkıma neden oldu. Esin Çepni'nin, Bilal Hancı'nın başka bir kadınla öpüşürken çekilmiş videolarını görmesi, Çepni'nin dünyasını alt üst etti. Bilal Hancı, boşanma aşamasındaki eşini, bir gece kulübünde aldattı. İnternet kullanıcıları, bir yandan Bilal Hancı'nın davranışını kınarken, diğer yandan Esin Çepni'ye duydukları empati ve destekle onun yanında oldu.

Esin Çepni, Bilal Hancı'nın ihanetini öğrendikten sonra duygusal bir kriz yaşadı. Videoların yayılması, onu derin bir üzüntü ve hüsran içine sürükledi. Esin Çepni, eşi Bilal Hancı’nın ihanet görüntülerine sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

“SİZİN MERHAMETLİ, DÜZGÜN SANDIKLARINIZ ASIL İŞ BİTİRENLERMİŞ”

Esin Çepni, "Her zaman güçlü durmaya çabaladım, her zaman dışım sert kabuk olsa da içim kan ağladı. Bugün anladım ki dışından ağlayanlardan korkulurmuş. Sizin merhametli, düzgün sandıklarınız asıl iş bitirenlermiş. Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini de gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum." dedi.

“HİÇBİR ŞEY BİLMİYORMUŞUZ MEĞERSE”

Çepni bir diğer paylaşımında, "Bedenim o kadar küçüldü ki kalbim içeride eziliyor. Gözüme bir damla uyku girmedi. Hiçbir şey bilmiyormuşuz meğerse. Ulu orta yapılan ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim, isterseniz beni yargılayın. Saatlerdir yatakta felç olmuş gibi 20-20 saniyelik videoları başa alıp alıp izliyorum. Gizli saklı yapmak bir yana dursun, göz göze dudak dudağa şarkılar söyleyecek kadar aşağılıklaşılmış. Bir yanda evli bir adamın bardaki eğlencesi kız diğer yanda boşanma süreci tamamlanmamış eşim. Ben ne yapayım siz söyleyin.” İfadelerini kullandı.

Çepni, bu yorumlarının ardından eşinin ihanet görüntülerini paylaştı. Esin Çepni, fiziksel ve ruhsal olarak iyi olmadığını belirterek, bir süre dinleneceğini ifade etti.

Bilal Hancı’nın eşi Esin Çepni’yi aldattığı görüntülere sosyal medya takipçileri tarafından yapılan bazı yorumlar...

"AÇ DAVANI AL HER ŞEYİNİ"

“Ah içim parçalandı bakışına nasıl ağlamış zaten aldatmak nedir arkadaş ya evlenmeyin o zaman madem hakim olamayacaksınız kendinize yakmayın kimsenin başını,Yazıklar olsun ya,Aç davanı al her şeyini böylelerine böyle davranmak gerek,Kimse bu dünyadan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş kadının ahını alırsan hele,Madem evlilik adamı değilsiniz neden evleniyorsunuz? Yani o kadın evdeyken sen kendinde o eğlence yerinde olma hakkını nerden buluyorsun? Böyle tipler asla mutlu olamaz çünkü mutluluğu dışarda arıyorlar o da haram olur…”