Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

BİM Ağustos Ayı İndirimleri

Ağustos ayına indirimleri ile başlayacak olan BİM, yeni indirimleri kapsamında yayınladığı aktüel ürün kataloğu ile indirimlerini duyurdu. Yeni haftada özellikle temel gıda ürünleri ile kişisel bakım ürünlerinde indirime gideceği öğrenilen BİM, onlarca ürünün fiyatını düşürdü. BİM’de bu hafta iç giyimde de indirim başlayacağı öğrenildi. Yeni haftanın ilk indirimleri için düğmeye basan BİM, indirimlerine ilişkin detaylı bir şekilde bilgi verdi. BİM, indirimleri kapsamında yayınladığı aktüel ürün kataloğunda salı günü başlayacak indirimli ürünlerin yeni fiyatlarını da duyurdu. Peki BİM’de bu hafta hangi ürünler indirimde? BİM Salı indirimleri neler? İşte 1 Ağustos 2023 Salı BİM aktüel ürün kataloğu indirimleri…

Yayın Tarihi: 02.08.2023 21:15
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

BİM Ağustos Ayı İndirimleri

Ağustos ayına indirimleri ile başlayacak olan BİM, yeni indirimleri kapsamında yayınladığı aktüel ürün kataloğu ile indirimlerini duyurdu.

Yeni haftada özellikle temel gıda ürünleri ile kişisel bakım ürünlerinde indirime gideceği öğrenilen BİM, onlarca ürünün fiyatını düşürdü.

BİM’de bu hafta iç giyimde de indirim başlayacağı öğrenildi.

Yeni haftanın ilk indirimleri için düğmeye basan BİM, indirimlerine ilişkin detaylı bir şekilde bilgi verdi.

BİM, indirimleri kapsamında yayınladığı aktüel ürün kataloğunda salı günü başlayacak indirimli ürünlerin yeni fiyatlarını da duyurdu.

Peki BİM’de bu hafta hangi ürünler indirimde? BİM Salı indirimleri neler? İşte 1 Ağustos 2023 Salı BİM aktüel ürün kataloğu indirimleri…