Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

CarrefourSA Marketlerinde Ayçiçek Yağı İndirimleri

CarrefourSA marketleri, ayçiçek yağı fiyatlarında indirim gerçekleştiriyor. Hem fiziki mağazalarda hem de online satış mağazasında indirimler mevcut. Ayçiçek yağlarında fiyat düşüşü yapılmaktadır.

Yayın Tarihi: 30.08.2023 14:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

CarrefourSA Marketlerinde Ayçiçek Yağı İndirimleri

Türkiye’nin dört bir yanında hizmet vermeyi sürdüren market zincirlerinden biri olan CarrefourSA, son zamanlarda indirimlerinin sayısını bir hayli artırdı.

Bu kapsamda indirimlerine her geçen gün bir yenisini ekleyen CarrefourSA marketleri, yeni haftanın gelmesiyle birlikte yeni indirimler gerçekleştireceğini de bildirdi.

Bu indirimleri kapsamında özellikle ayçiçek yağı fiyatlarında düşüş gerçekleştiren CarrefourSA marketleri, indirimli fiyatlarını duyurdu.

Hem fiziki mağazalarından hem de online satış mağazasından çok sayıda indirim gerçekleştiren CarrefourSA marketleri, bu hafta indirimleri arasına ayçiçek yağlarını ekledi.

Bu indirimleri kapsamında ayçiçek yağlarında görülmemiş fiyatlar veren CarrefourSA marketleri, 1 litrelik şişelerden 5 litrelik şişelere kadar fiyat düşüşü yapacağını duyurdu.

Peki CarrefourSA marketlerinde ayçiçek yağı güncel fiyatları ne kadar, kaç TL?

İşte CarrefourSA marketleri güncel ayçiçek yağı fiyatları ve indirimleri…