Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Cilt Bakımında 3 Saniye Kuralı

Cilt bakım rutinlerinde 3 saniye kuralı da eklendi. Korelilerin büyük önem verdiği bu 3 saniye kuralına göre yüzünüzü yıkadıktan hemen sonra, yani kurulamadan nemlendiriciyi sürmek gerekiyor. Cildin dış tabakası katı ve kalkan görevi gördüğü için canlı hücrelerin cilt bakım bileşenlerine direnç gösterdiği düşünülüyor. Cildin yeterince nemli olması gerekmekte. Bu yüzden yüzünüzü yıkadıktan hemen sonra 3 saniye içerisinde nemlendiriciyi sürmeniz önemli. Ciltte gözle görülür bir parlaklık sağlayacak bu kuralda nemlendiriciyi hızla uygulamaya dayanıyor. Nemlendiriciyi düzensiz kullanmak da cilt yüzeyinin altındaki bezlerin kurumasına neden oluyor. Bu da sebum üretimini destekliyor. 3 saniye kuralı ile cildiniz eskisinden daha parlak bir görünüme kavuşuyor.

Yayın Tarihi: 31.10.2023 17:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Cilt Bakımında 3 Saniye Kuralı

Cilt Bakımında 3 Saniye Kuralı

Cilt bakım rutinlerinde 3 saniye kuralı da eklendi. Korelilerin büyük önem verdiği bu 3 saniye kuralına göre yüzünüzü yıkadıktan hemen sonra, yani kurulamadan nemlendiriciyi sürmek gerekiyor. Cildin dış tabakası katı ve kalkan görevi gördüğü için canlı hücrelerin cilt bakım bileşenlerine direnç gösterdiği düşünülüyor. Cildin yeterince nemli olması gerekmekte. Bu yüzden yüzünüzü yıkadıktan hemen sonra 3 saniye içerisinde nemlendiriciyi sürmeniz önemli.

Ciltte gözle görülür bir parlaklık sağlayacak bu kuralda nemlendiriciyi hızla uygulamaya dayanıyor. Nemlendiriciyi düzensiz kullanmak da cilt yüzeyinin altındaki bezlerin kurumasına neden oluyor. Bu da sebum üretimini destekliyor. 3 saniye kuralı ile cildiniz eskisinden daha parlak bir görünüme kavuşuyor.