Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Denizbank Yenilenen Faiz Oranlarıyla Kredi Fırsatı

Denizbank, yenilenen faiz oranlarıyla tüketicilere finansman hizmeti sunmaya devam ediyor. Bankanın yeni kredi ürünü hakkında detaylar ve başvuru koşulları açıklandı.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 11:13
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Denizbank Yenilenen Faiz Oranlarıyla Kredi Fırsatı

Denizbank Müjdeledi: Yenilenen Faiz Oranlarıyla Kredi Fırsatı

Son yıllarda ekonomi piyasalarını doğrudan etkileyen pek çok olumsuz gelişmenin yaşanmış ve de yaşanmaya devam ediyor olması, gündelik hayat şartlarını da oldukça ağırlaştırdı. Yüksek enflasyon karşısında alım güçleri düşen tüketiciler aylık kazançları ile geçinemez duruma gelirlerken bankaların kredi ürünlerini de yakın takip altına almaya başladı.

Bir süredir faiz artırımı stratejisi doğrultusunda kararlar veren Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, kredi faizlerinin de artmasına yol açtı. Son olarak geçtiğimiz hafta açıklanan 500 baz puanlık politika faizi artırımının ardından birçok banka faizlerde rekor kırdı. Bu noktada hangi bankanın daha uygun oranlar karşılığında finansman desteği sağladığı merak konusu oldu.

Denizbank'ın Yenilenen Kredi Faizleri

Ekim ayının son haftasında faiz oranlarını güncelleyen bankalardan biri de Denizbank oldu. Eğitim, sağlık, alışveriş ve daha pek çok başlık altında tüketicilere nakit desteği veren özel banka, yenilenen tüketici kredisinin içeriğine dair bilgilendirmelerde bulundu. Denizbank'ın resmi web sitesinden edinilen bilgilere göre bankanın herhangi bir iletişim kanalı aracılığı ile kredi başvurusu yapılabilecek. Banka 36 ay vade ve yüzde 5,6 faiz karşılığında çekilecek olan 25 bin TL'lik kredi için aylık olarak 1.977,56 TL'lik taksit ödemesi talep edecek.

Denizbank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Denizbank'ın ihtiyaç kredisi ürününden 18 yaşın üstünde olan mevcut müşteriler ile yeni müşteriler yararlanabilir. Kredi başvurusu bankanın mobil uygulaması ve internet bankacılığı ekranı üzerinden online olarak yapılabildiği gibi banka şubeleri üzerinden şahsi olarak da yapılabilmektedir. Banka, kredi başvurularını başvuru sahibinin kredi puanına göre değerlendirmektedir.