Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Destek Ödemesi 4400 TL Seviyesini Geçti! Bakanlık Zamlı Ödemeyi Duyurdu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın hak sahiplerine sağlayacağı destek ödemeleri ile Eylül ayında da araştırmalar hız kesmeden sürüyor. Eylül ayında da belirli bir takvime göre aile destek programı ödemeleri, evde bakım maaşı, sosyal ve ekonomik destek ödemesi hak sahibi vatandaşlar hesaplarına aktarılacak. Destek ödemelerine dair gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıklamalarda bulunuyor. Bu çerçevede, geçtiğimiz ay farklı yardım ödemelerine dair de Bakan Mahinur Özdemir Göktaş bilgi verdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destek ödemeleri hesaba yattıkça resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyuna bilgi verirken, ağustos ayında da işe başlama yardımının güncel tutarı duyuruldu. Geçen yıl 2157 TL olan desteği 4471 TL seviyesine yükseldiğini belirten Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş “Geçtiğimiz yıl 2.157 TL olan desteğimizi bu yıl 4.471 TL olarak vereceğiz. İŞKUR tarafında

Yayın Tarihi: 04.09.2023 12:40
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Destek Ödemesi 4400 TL Seviyesini Geçti! Bakanlık Zamlı Ödemeyi Duyurdu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın hak sahiplerine sağlayacağı destek ödemeleri ile Eylül ayında da araştırmalar hız kesmeden sürüyor.

Eylül ayında da belirli bir takvime göre aile destek programı ödemeleri, evde bakım maaşı, sosyal ve ekonomik destek ödemesi hak sahibi vatandaşlar hesaplarına aktarılacak.

Destek ödemelerine dair gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıklamalarda bulunuyor.

Bu çerçevede, geçtiğimiz ay farklı yardım ödemelerine dair de Bakan Mahinur Özdemir Göktaş bilgi verdi.

Aile Bakanlığı Yardım Ödemesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destek ödemeleri hesaba yattıkça resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyuna bilgi verirken, ağustos ayında da işe başlama yardımının güncel tutarı duyuruldu.

Geçen yıl 2157 TL olan desteği 4471 TL seviyesine yükseldiğini belirten Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş “Geçtiğimiz yıl 2.157 TL olan desteğimizi bu yıl 4.471 TL olarak vereceğiz. İŞKUR tarafından işe yönlendirilen sosyal yardım yararlanıcılarının özel sektör işverenlerince istihdam edilmeleri halinde, özel sektör işverenlerinin ödemekle yükümlü olduğu sigorta primlerini 1 yıl boyunca biz karşılıyoruz” diye konuştu.