Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Doğalgaz faturanız geldiyse ödemeden bekleyin! Başvurun fatura parası ödemeyecek

Denizbank'ın başlattığı doğal gaz desteği fırsatında sona yaklaşılıyor. Özel indirim kampanyası hakkında detaylar merak edilirken son tarihi kaçırmamak adına neler yapılması gerektiği konusu da araştırılıyor.

Yayın Tarihi: 08.05.2024 09:09
Güncelleme Tarihi: 08.05.2024 09:09

Doğalgaz faturanız geldiyse ödemeden bekleyin! Başvurun fatura parası ödemeyecek

Denizbank, doğal gaz faturasını ödeyen müşterileri için özel bir avantaj kampanyası hazırladı. İGDAŞ ya da www.igdas.istanbul üzerinden yapılacak ödemeler 3 taksit halinde ücretsiz yapılacaktır. Kampanyadan faydalanmak isteyenler DenizKartı ya da MobilDeniz uygulamasından veya SMS yoluyla kayıt olma imkanına sahip olacak.

Denizbank'ın doğalgaz ödeme fırsatının detayları..

Denizbank, doğal gaz faturalarının ödenmesinde kolaylık sağlayacak çözümler sunan bir kampanya duyurdu. Denizbank, doğalgaz faturasını ödeyen müşterilerine özel fırsatlar sunuyor. Kampanya kapsamında İGDAŞ veznelerinden ya da www.igdas.istanbul internet sitesinden yapılan ödemeler 3 taksit ücretsiz sunulacak. Kampanyadan faydalanmak isteyenler DenizBank'ın DenizKartı ya da MobilDeniz uygulamasından 'Hemen Katıl' butonuna tıklayarak, istenirse de GAZ yazıp 3280'e SMS göndererek katılabilirler.

Doğalgaz faturanız geldiyse ödemeden bekleyin

enizbank'ın doğalgaz faturalarının ödenmesi için önerdiği kampanyanın detayları yayımlandı. Katılmak isteyenlerin ödeme yapmadan önce talepte bulunmaları gerekmektedir. Bu kampanya ödül özelliği bulunan tüm bireysel kredi kartlarında geçerlidir. Ancak Net Kart ile BONUS Kartvizitler bu kampanyaya dahil değildir.

Ödeme, ödeme yapıldıktan bir gün sonra yapılacaktır. İşlem tarihiyle ekstre kapanış tarihinin aynı olması durumunda ödeme yapılamayacaktır. Denizbank'ın doğalgaz faturası ödeme kolaylığı sunan ve yarın gerçekleşecek kampanyasına katılmak için başvuruların son başvuru tarihine kadar yapılması gerekiyor.