Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

En az Lise Mezunu Güvenlik Görevlisi Alımı

Kamu Kurumuna Büyükşehir Belediyesi tarafından tam zamanlı çalıştırılmak üzere 4 Güvenlik Görevlisi alımı yapılacaktır. Başvuru için en az lise mezunu olmak ve Özel Güvenlik Sertifikasına sahip olmak gerekmektedir. Başvurular mail yoluyla gerçekleştirilecektir.

Yayın Tarihi: 05.10.2023 14:27
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

En az Lise Mezunu Güvenlik Görevlisi Alımı

Kamu Kurumuna Büyükşehir Belediyesi sürekli işçi pozisyonunda görevlendirilmek üzere Güvenlik Görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere tam zamanlı çalıştırılacak 4 Güvenlik Personeli alımı gerçekleştirilecektir. Büyükşehir Belediyesi haftalık 45 saat çalıştırılacak Sürekli görev yapacak güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirilecektir.

Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuru Nitelikleri Neler?

En az Lise mezunu olmak. 5188 sayılı kanun gereğince Özel Güvenlik Sertifikasına sahip olmak. Geçerli Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına sahip olmak. Görev yapmasına engel sağlık sorunu olmamak. Başvuru yapılabilmesi için aranan başvuru nitelikleridir.

Büyükşehir Güvenlik Personeli Alımı Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Aday olmak isteyen kişiler iş başvurularını başvuru kılavuzunda belirtilen mail adresine belirtilen başvuru tarihlerinde mail göndererek gerçekleştirebileceklerdir.

İşçi Alımı Başvuru Tarihleri Ne Zaman?

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek isteyen adaylar iş başvurularını 6 Ekim 2023 tarihine kadar resimli özgeçmiş belgeleri ile birlikte başka herhangi bir belge olmadan iş başvurusunda bulunabileceklerdir. İş başvurusu kabul edilen adaylar ile 7 Ekim 2023 tarihinde görüşme yapılacaktır.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Özel Güvenlik Personel Alımı Başvuru Kılavuzu.