Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Google Meet'e Yapay Zeka Entegrasyonu: Duet AI

Google, Google Meet'e Duet AI'yı entegre ettiğini duyurdu. Duet AI, toplantılar sırasında not alma ve özet gönderme yükünü ortadan kaldırmayı hedefliyor. Ayrıca, geciken katılımcıları bilgilendirmek için "şimdiye kadarki özet" özelliği sunuyor. "Benim için katıl" özelliği ise yapay zekanın sizin adınıza toplantılara katılmasını sağlıyor.

Yayın Tarihi: 03.09.2023 16:46
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Google Meet'e Yapay Zeka Entegrasyonu: Duet AI

Yapay Zeka Yine Gündemde: Google Meet'e Duet AI Entegrasyonu

Google, bir toplantıdayken dikkatinizi başka bir toplantıda olduğu dönemi sona erdirip, yapay zekanın sizin yerinize toplantılara gireceği bir dönemi başlatabilir. Google, Google Meet'e Duet AI'yı entegre ettiğini duyurdu.

"Benim İçin Not Al" Özelliği

Toplantılar sırasında daha iyi etkileşim kurmaya yardımcı olmak adına not alma ve özet gönderme yükünü ortadan kaldırdığını iddia eden Google'a göre, Duet AI'ın yeni "benim için not al" özelliği notları, eylem öğelerini ve video kesitlerini gerçek zamanlı olarak yakalayabilecek ve toplantıdan sonra katılımcılara bir özet gönderecek.

Geç Katılana Özet

Google'a göre, geciken katılımcıları hızlı bir şekilde bilgilendirmeye yardımcı olacak "şimdiye kadarki özet" özelliği ise toplantıya geç gelenlerin kaçırdıkları her şeyin hızlı bir özetini sunacak.

Yapay Zeka Katılımı

"Benim için katıl" özelliği ise oldukça ilginç. Bu özellikle ile de Duet AI sizin adınıza toplantıya katılabilecek. Özellik, mesajınızı iletebilecek ve özeti almanızı sağlayabilecek.