Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Halkbank Taşıt Kredisi Kampanyası ile Otomobil Sahibi Olun!

Halkbank taşıt kredisi kampanyası ile sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenler için cazip bir fırsat sunuyor. Kredi miktarı ve vadeler belirli kurallarla sınırlanmış olsa da, uygun faiz oranları ile ödeme kolaylığı sağlıyor.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 21:26
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Halkbank Taşıt Kredisi Kampanyası ile Otomobil Sahibi Olun!

Halkbank ayakları yerden kesecek! 400.000 TL taşıt kredisi taksit ekranı!

Yeni bir otomobil satın almak isteyenler finansman desteklerini araştırıyorlar. Halkbank taşıt kredisi kampanyası ile 400.000 TL kredi çekildiğinde aylık kredi taksiti kaç TL oluyor? Türkiye’de otomobil sahibi olmak oldukça cazip bir hakle gelmeye başladı. Alınan çeşitli tedbirlerin ardından otomobil fiyatlarında bir dengelenme sağlandı. Ekonomik gerekçeler de eklenince son 2 aydır sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarına firmalar zam uygulamıyorlar. Aksine çeşitli modellerde ekstra indirimler yapılıyor. Bu piyasa ortamında sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler büyük bir avantaj ile bunu gerçekleştirebiliyorlar.

HALKBANK TAŞIT FİNANSMANI VERİYOR!

Halkbank müşterilere taşıt finansmanı imkanı sağlayan bankalar arasında yer alıyor. Sıfır kilometre otomobil satın alma planı yapanlar Halkbank taşıt kredisi kampanyası ile temin ettikleri taşıt finansmanını kullanarak daha kolay bir şekilde otomobil sahibi olabiliyorlar. Bu da cazip fiyatları destekleyen bir imkan oluyor. Peşin parası olmayanlar bu taşıt kredisi kampanyasından yararlanarak sıfır kilometre otomobil sahibi oluyorlar.

Halkbank’tan Taşıt Kredisi Çekmek İçin Kurallar

Halkbank’tan taşıt kredisi çekmek isteyenler bunu belirli kurallarla gerçekleştiriyorlar. BDDK tarafından çizilen bu sınırlar içerisinde Halkbank müşterileri taşıt kredisi alabiliyorlar. Taşıt kredisi için azami vade süresi ile verilebilecek kredi miktarının üst sınırı bu kurallarla belirleniyor.

400.000 TL Taşıt Kredisi Maliyet Hesaplaması

Halkbank taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilerin kredi maliyet hesaplamaları aylık yüzde 3,95 oranında faiz ile hesaplanıyor. 36 ay vadeli 400.000 TL taşıt kredisi çekenler bankaya her ay 24.594 TL ödeme yapıyorlar. Yüksek enflasyon ortamında bu kredi taksitinin reel değeri azalacağı için ödeme güçlüğü 1 yıldan sonra yaşanmayabiliyor.