Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hızla Yayılan Kırmızı Göz Hastalığı Okullarda Patlak Veriyor

Son zamanlarda hastanelere aynı şikayetlerden dolayı başvuru oranın artış göstermesi, ülke genelinde panik havası yaratırken, uzmanlar bulaşıcı hastalığın en çok okulda görülmesinden dolayı uyardı! Kırmızı göz hastalığı olarak adlandırılan konjonktivit, rahatsızlığından dolayı hastanelere başvurular her geçen gün artış göstermeye devam ederken, bazı ülkelerin bazı şehirlerde salgını önlemek adına çalışmalar hız kesmeden devam ettiği bilgisi verildi.

Yayın Tarihi: 08.10.2023 12:43
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Hızla Yayılan Kırmızı Göz Hastalığı Okullarda Patlak Veriyor

Uzmanlar Uyarıyor!

Son zamanlarda hastanelere aynı şikayetlerden dolayı başvuru oranın artış göstermesi, ülke genelinde panik havası yaratırken, uzmanlar bulaşıcı hastalığın en çok okulda görülmesinden dolayı uyardı!

Kırmızı Göz Hastalığı Artış Gösteriyor!

Kırmızı göz hastalığı olarak bilinen konjonktivit, belirtileri ile ilgili hastanelere başvurular her geçen gün artış göstermeye hız devam ederken, sağlık çalışanları salgını önlemek adına çalışmalar hız kesmeden devam edildiğini açıkladı.

Hastalık En Çok Okullarda Gözüküyor...

Uzmanlar bulaşıcı hastalığın en çok okulda görülmesinden dolayı vakaların her geçen gün daha da artması salgınının daha fazla yaygınlaşmasından dolayı panik havası yarattı.

Bu Şikayetlerden Dolayı Hastaneler Dolup Taşıyor! Salgın Her Geçen Gün Artıyor… Bu Belirtilere Dikkat

Son zamanların en korkulu hastalıklardan biri resmen her geçen gün yayılıyor. Bu şikayetlerden dolayı hastaneler resmen dolup taşıyor! Salgın her geçen gün artarken uzmanlar uyarılarını sürdürüyor. Bu belirtilere dikkat.

Salgın Okullarda Daha Sık Görülüyor

Pakistan'ın Pencap eyaletinde görülen kırmızı göz hastalığı, etkisini her geçen gün artırıyor. Son zamanlarda bu rahatsızlıktan dolayı hastanelere başvuran kişi sayısı 86 bin kişiye ulaşırken, bulaşıcı göz virüsünün yayılmasını önlemek amacıyla 56 binden fazla devlet ve özel okulda eğitime ara verildi.