Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

iOS 17 Beta 3 Yayınlandı: Değişiklikler ve Yenilikler

Apple, geliştiriciler için iOS 17 beta 3 sürümünü yayınladı. Bu sürüm, iOS 17 public beta öncesi son güncelleme olarak ufak değişiklikler içermektedir. iOS 17'nin ilk betası 5 Haziran'da WWDC etkinliğinden hemen sonra yayınlandı. 21 Haziran'da yayınlanan iOS 17 beta 2 ise AirDrop güncellemesi, Ayarlar'da değişiklikler ve Apple Müzik'te şarkılar arası geçiş ayarı gibi ufak değişiklikler getirdi. 5 Temmuz'da beklenen üçüncü beta yayınlandı. Apple, Son Silinenler albümünde ufak bir değişiklik yaptı. Ayrı Sil ve Kurtar butonları yerine, ekranın altında kurtar ve sil seçeneklerini görmek için dokunabileceğiniz üç nokta eklendi. Ayrıca, Live Photo düzenleme simgesine dokunduğunuzda yeni Video Olarak Kaydet seçeneği bulunuyor. Sağlık uygulamasının Ruh Hâli bölümünde küçük tasarım iyileştirmeleri yapıldı. Duyguların renkleri değiştirildi ve butonlarla arka plan artık ruh hali seçimiyle eşleşiyor. Ayrıca, ruh hallerini planlı bir şekilde günlüğe kaydetmek için hatırlatıcı açma seçeneği eklendi.

Yayın Tarihi: 09.07.2023 20:39
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

iOS 17 Beta 3 Yayınlandı: Değişiklikler ve Yenilikler

iOS 17 Beta 3 Yayınlandı: Değişiklikler ve Yenilikler

Apple, geliştiriciler için iOS 17 beta 3 sürümünü yayınladı. Bu sürüm, iOS 17 public beta öncesi son güncelleme olarak ufak değişiklikler içermektedir.

iOS 17'nin ilk betası 5 Haziran'da WWDC etkinliğinden hemen sonra yayınlandı. 21 Haziran'da yayınlanan iOS 17 beta 2 ise AirDrop güncellemesi, Ayarlar'da değişiklikler ve Apple Müzik'te şarkılar arası geçiş ayarı gibi ufak değişiklikler getirdi. 5 Temmuz'da beklenen üçüncü beta yayınlandı.

iOS 17 Beta 3 Değişiklikler, Yenilikler Neler?

Apple, Son Silinenler albümünde ufak bir değişiklik yaptı. Ayrı Sil ve Kurtar butonları yerine, ekranın altında kurtar ve sil seçeneklerini görmek için dokunabileceğiniz üç nokta eklendi. Ayrıca, Live Photo düzenleme simgesine dokunduğunuzda yeni Video Olarak Kaydet seçeneği bulunuyor.

Sağlık uygulamasının Ruh Hâli bölümünde küçük tasarım iyileştirmeleri yapıldı. Duyguların renkleri değiştirildi ve butonlarla arka plan artık ruh hali seçimiyle eşleşiyor. Ayrıca, ruh hallerini planlı bir şekilde günlüğe kaydetmek için hatırlatıcı açma seçeneği eklendi.

Apple Music uygulamasında artık şarkıya katkıda bulunanların bilgileri görülebiliyor. Çalan, aranan veya çalma listesindeki bir şarkının yanında üç noktalı simgeye dokunarak bu bilgilere erişilebilir hale getirildi. Ayrıca, şarkı sözlerinin tamamını görme seçeneği ve mevcut ses kalitesi hakkında bilgi sunma özelliği de eklendi.

iOS 17 Public Beta Ne Zaman Çıkacak?

Apple, Temmuz ayı başlarında iOS 17 public beta'nın yayınlanacağını duyurdu. Muhtemelen iOS 17 beta 3 sürümüyle aynı olacak olan public beta programının başlatılması çok yakında gerçekleşecek.