Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İş Bankası'ndan Akaryakıt Kampanyası: Maximum Kart'a 110 TL MaxiPuan

İş Bankası, müşterilerine akaryakıt harcamasında fırsat sunuyor. Shell istasyonlarından yapılacak akaryakıtta geçerli olan kampanya kapsamında İş Bankası kartlarına 110 TL değerinde Maxipuan yüklenecek. Bu kampanya 15 Kasım tarihine kadar geçerlidir.

Yayın Tarihi: 14.10.2023 21:35
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

İş Bankası'ndan Akaryakıt Kampanyası: Maximum Kart'a 110 TL MaxiPuan

Shell tarafından çok önemli bir duyuru yapıldı.

Yapılan duyuruda 15 Kasım’a kadar İşCep veya Maximum Mobil’den kampanyaya katıl, Maximum Kart’ınla Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde yapacağın, 500 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişinde 110 TL MaxiPuan kazanılacağı ifade edildi. Bu kapsamda kazanılan puanlar bir sonraki yakıt alımında kullanılacak ve toplam tutardan 110 TL indirim yaptırılacak.

15 KASIM'A KADAR SÜRESİ VAR

Konu ile ilgili olarak yapılan duyuruda 1 Ekim – 15 Kasım 2023 tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 500 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 110 TL MaxiPuan verileceği belirtilerek kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapılabileceği ifade edildi.

DAHİL OLAN VE OLMAYAN İŞLEMLER

Katılmak için İşCep veya Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılım yapılabileceği ifade edilerek dahil olan işlemler de şöyle aktarıldı:

"İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar"

Dahil olmayan işlemler ise "Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir." şeklinde ifade edildi.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir. MaxiPuanlarınız 21 Kasım 2023 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 31 Aralık 2023 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 110 TL MaxiPuan kazanabilir.

Türkiye İş Bankası A.Ş ve SHELL&TURCAS PETROL A.Ş.önceden haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.