Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kamu Bankaları Konut Kredileri ve Faiz Oranları

Kamu bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank konut kredilerini ve faiz oranlarını açıkladı. Bankalar ev sahibi olmak isteyenlere kredi veriyor. Konut kredisi sayesinde çok fazla kişi ev sahibi oluyor. En düşük konut kredisi faizinin hangi bankada olduğu merak ediliyor.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 17:02
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Kamu Bankaları Konut Kredileri ve Faiz Oranları

Ziraat Bankası Konut Kredisi

Bankamız Konut Kredisi'ne hemen başvurun, 120 aya kadar vade imkânı ile hayalinizdeki evin sahibi olun. Azami 120 aya kadar vade ile konut kredisi kullanabilirsiniz. Kredi tutarı, satın alınacak konutun SPK lisanslı ekspertiz firmalarınca düzenlenen ekspertiz raporundaki değeri üzerinden, BDDK tarafından belirlenen azami kredi tutarlarına/oranlarına göre belirlenmektedir. Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir. Gerekli görülmesi halinde ek teminat talep edilebilir. Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası* ürünlerini sunmaktadır. *Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş., konut ve zorunlu deprem sigortası ürünleri ise Türkiye Sigorta A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. ile Türkiye Sigorta A.Ş. acentesidir.

Halkbank Konut Kredisi

Bütçenize en uygun vade ve ödeme seçenekleri sunan konut kredimiz ile taksit ödemelerinizi ister aylık eşit taksitlerle, isterseniz kendi belirleyeceğiniz tutarlarla yapabilirsiniz.

Vakıfbank Konut Kredisi

VakıfBank, uzun vade seçenekleri ve uygun faiz oranlarıyla sizi sıkıntıya sokmadan ev sahibi yapıyor.