Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kerem Ökten'den Kar Yağışı Açıklaması!

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kar yağışının başlayacağını duyurdu. Karın etkisi altına kalacak iller ve bölgeler belirlendi. Ankara, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ başta olmak üzere birçok ilde kar yağışı bekleniyor.

Yayın Tarihi: 07.10.2023 17:08
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Kerem Ökten'den Kar Yağışı Açıklaması!

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından duyurdu! Hazırlıklı olun!

Vatandaşlar tarafından, kışın ne zaman geleceği karın ve yağmurun ne zaman yağacağı merak konusu olurken, konuyla ilgili Meteoroloji uzmanından açıklama geldi. Montlarınızı çıkartabilirsiniz kar yağışı etkisini gösterecek! Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabın üzerinden kar yağışının yaşanacağını duyurdu! Ökten, karın etkisi altına kalacak illerin ve aynı zamanda da bölgelerin listesini vererek, tarih paylaştı. Peki kar yağışı hangi illerde, ne zaman başlayacak? Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten tarafından yapılan hava tahmin raporu haberimizin devamında sizlerle....

Kar ne zaman geliyor?

Uzun ve oldukça sıcak bir yaz ayı geçiren vatandaşlar, kışın ne zaman geleceğini, karın ve yağmurun ne zaman yağacağını merak ederek araştırmaya başlarken, konuyla ilgili beklenen açıklama Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten geldi. Ökten, sosyal medya hesabın üzerinden kar yağışının yaşanacağını duyurdu! Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten tarafından, sosyal medya hesabın üzerinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin bazı bölgelerinde 18 Kasım’a kadar kar yağışının yaşanacağını bilgisi yer alıyor.

Hangi iller kar yağışından etkilenecek?

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabı aracılığıyla yapmış olduğu paylaşımda kar yağışının yaşanacağını ve karın etkisi altına kalacak illerin listesini verdi. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, tarafından yapılan açıklamadan elde edilen bilgilere göre kar yağışının etkisi altında kalması beklenen il listesi şu şekilde yer alıyor; Ankara, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Trakya bölgesi ve aynı zamanda da Ankara’da ikamet eden vatandaşları heyecanlandıracak açıklama yaptı. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, yapmış olduğu açıklamasında, Ankara, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ başta olmak karın yağışlarının başlayacağının bilgisini paylaştı. Ökten tarafından yapılan hava tahmin raporuna göre, 18 Kasım’a kadar Trakya ve Ankara dahil olmak üzere iç bölgelerin 50 senaryonun ortalaması baz alınarak kar yağışı olacağını tahminlerinin bulunduğuna dikkat çekerek, “Doğu Anadolu’da daha fazla” dedi.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten’in sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu hava tahmin raporu ve aynı zamanda da kar yağışının beklediği il listesi gibi açıklamaları, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.