Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Lise mezunu olanın belediyede işi hazır! Büyükşehir belediyesi personel alım ekranı

Ankara’da yaşayan lise mezunları için personel alımı başladı! Sadece lise mezunu olmanız yeterli. Belediyede çalışmaya başlayabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 10.05.2024 11:35
Güncelleme Tarihi: 10.05.2024 11:35

Lise mezunu olanın belediyede işi hazır! Büyükşehir belediyesi personel alım ekranı

Ankara Nallıhan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada en az lise mezunu olanlar için personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru yapmak isteyenler İŞ-KUR aracılığı ile başvurup gerekli bilgileri alabilirler.

Belediye Personel Alımı İçin Başvuru Şartlarını Açıkladı!

Nallıhan Belediyesi tarafından yapılacak olan personel alımı için genel olarak başvuru şartları açıklandı. Başvuru yapabilmek adına en önemli nokta Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak ve 18 yaşından büyük olmaktır. Ayrıca başvurular için sadece kadın personeller alınacaktır.

Lise mezunu olanın belediyede işi hazır! Büyükşehir belediyesi personel alım ekranı

Bir diğer şart ise başvuru yapacak kişinin en az 1 yıllık Nallıhan ikameti olması gerekiyor. Devam eden şartlarda ise herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan bir yardım almamak ve çalışmaya engel durumunun olmaması yer alıyor. Başvuru yapacak adayların şartları karşılaması halinde Nallıhan belediyesine bizzat başvuru yapması gerekiyor.

Personel Alımı Başvurusunda Hangi Belgeler Talep Edilir?

Nallıhan Belediyesi aracılığı ile yapılan personel alımında genel olarak nüfus cüzdanı, adli sicil kaydı, vukuatlı nüfus kayıt örneği ve yerleşim yeri belgesi gibi temel başvuru belgeleri istenir. Bu belgelere ek olarak 3 adet son 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf ve mezuniyet belgesi talep edilir. Başvuru yapacak olan adayların şartları karşılaması durumunda en kısa sürede iş başı yapacakları bildirildi.