Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Migros Marketlerinde Devam Eden Et ve Et Ürünleri İndirimleri

Migros marketleri, bu hafta sonunun indirimlerini duyurdu ve özellikle et ve et ürünlerinde yüzde 45’e varan indirimler gerçekleştirdi. Hem sanal marketinde hem de fiziki şubelerinde et ürünleri indirimlerini başlatan Migros marketleri, indirimli ürünlerini ve fiyatlarını duyurdu.

Yayın Tarihi: 04.09.2023 09:45
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Migros Marketlerinde Devam Eden Et ve Et Ürünleri İndirimleri

Migros Marketleri Et ve Et Ürünleri İndirimleri

Hemen hemen her gün sanal marketinde yeni indirimler gerçekleştiren Migros marketleri, bu hafta sonunun indirimlerini de duyurdu. Özellikle et ve et ürünlerinde indirime giden Migros marketleri, pek çok ürünün fiyatını piyasa değerinin altına düşürdü. Neredeyse yüzde 45’i bulan indirimler gerçekleştiren Migros marketleri, indirimlerinden yararlanacak olan et ürünlerini duyurdu. Sadece sanal marketinde değil, fiziki şubelerinde de et ürünleri indirimlerini başlatmış olan Migros marketleri, indirimli ürünlerini tek tek sıraladı. İndirim öncesi ve sonrası fiyatlarını veren Migros marketleri, indirim oranlarını da paylaştı.

Migros Marketlerindeki Et ve Et Ürünleri İndirimleri

Peki Migros marketlerinin indirimleri neler? Migros marketleri kıyma, dana, kırmızı et fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Migros marketlerinin devam eden et ve et ürünleri indirimleri ile güncel et fiyatları…