Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Nakit ihtiyacı olana 3 ay ödeme yok! O bankalardan çıldırtan kredi kampanyası

Merkez Bankası’nın aldığı karar doğrultusunda bankaların faiz oranlarını artırması, vatandaşların bankalara olan ilgisini azaltırken, düşük faizli kredi peşinde olanlar için cazip bir kredi kampanyası duyuruldu.

Yayın Tarihi: 12.05.2024 09:36
Güncelleme Tarihi: 12.05.2024 09:36

Nakit ihtiyacı olana 3 ay ödeme yok! O bankalardan çıldırtan kredi kampanyası

Mayıs ayı itibarıyla, bankaların kredi promosyonlarını açıklamaları sürerken, vatandaşlar özellikle düşük faizli kredi fırsatlarını keşfetmeye devam ediyorlar. Merkez Bankası’nın kararlarına bağlı olarak faiz oranlarını artıran bankalar, bu durumun vatandaşların bankalardan uzak durmasına sebep olduğunu gözlemliyor; ancak, düşük faizli kredi arayanlar için dikkat çekici bir kredi kampanyası sunuldu.

banka kredileri

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın (TCMB) para politikasını sıkılaştırması ve faiz oranlarının yükselmesine karşın, bazı bankaların sunduğu kampanyalarla düşük faizli kredi sağlamaya devam ettiği görülüyor ve vatandaşlar bankaların güncel kredi tekliflerini dikkatle izliyor.

İhtiyaç kredilerinde faiz oranları %5’in üzerine çıkarken, vatandaşlar bu oranlara ulaşmanın zorluğunu yaşıyor.

kredi veren bankalar

MAYIS AYI KREDİ KAMPANYALARI: ÜÇ BANKADAN DÜŞÜK FAİZLİ FIRSATLAR

Mayıs ayı boyunca, bankaların ardı ardına kredi kampanyalarını ilan etmeleriyle, üç banka düşük faizli kredi teklifleriyle öne çıktı.

ING Bank, bu ayın dikkat çeken bankalarından biri olarak, üç ay erteleme seçeneği ve %3,87 gibi avantajlı bir faiz oranı ile tüketici kredisi vermeye başladı. Örnek olarak, 50 bin TL tutarında bir kredi için, 36 aylık vade seçeneğiyle aylık 3 bin 33 TL’den başlayan ödeme seçenekleri sunulmakta.

banka kredisi

MAYIS AYINDA DİKKAT ÇEKEN BANKA KAMPANYALARI

ON Dijital Bankacılık, Mayıs ayında yine rekabetin ön saflarında yerini alıyor. Banka, 50 bin TL’lik kredi için %3,99’luk bir faiz oranı ve 36 aylık vade seçeneğiyle, aylık 3 bin 94 TL taksit imkanı sağlıyor.

CEPTETEB ise, yeni müşterilerine yönelik Hoş Geldin Kampanyası kapsamında, %4,14 faiz oranı ve 36 ay vade ile aylık 3 bin 171 TL’den başlayan taksitlerle 50 bin TL kredi fırsatı sunuyor.