Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

QNB Finansbank Eğitim ve Kırtasiye Harcamalarında Kazanç Sağlayacak Kampanya

QNB Finansbank, eğitim ve kırtasiye harcamalarında CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartlarıyla ParaPuan kazanma kampanyası sunuyor. Kampanya şartları ve kurallarıyla ilgili detaylar makalede yer almaktadır.

Yayın Tarihi: 04.09.2023 14:54
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

QNB Finansbank Eğitim ve Kırtasiye Harcamalarında Kazanç Sağlayacak Kampanya

QNB Finansbank Eğitim ve Kırtasiye Harcamalarınızda Size Kazanç Sağlayacak Kampanya Sunuyor

CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartlarınızla eğitim, kırtasiye ve giyim alışverişlerinizden yüksek miktarlarda ParaPuan kazanma fırsatı yakalayın! İşte detaylar..

Kampanya Şartları

Kampanyaya katılmak için cep telefonunuzdan harcama yapmadan önce 'OKUL' yazıp 2273'e SMS göndererek, Çağrı Merkezimizden, ATM'lerimizden ya da QNB Mobil'den kayıt olabilirsiniz. SMS, operatör tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.

Kazanılan ParaPuan Kullanımı

Kazandığınız ParaPuan'lar kampanya dahilindeki bireysel kredi kartınıza harcama anında yüklenecek ve 31 Ekim 2023'e kadar kullanabileceksiniz.

Kampanya Kuralları

Aynı müşteri, farklı CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartları ile kampanyadan yararlanabilir. Toplamda en fazla 600 TL değerinde ParaPuan kazanabilirsiniz. Ek kartlarla yapılan harcamalardan kazanılan ParaPuan, ek karta yüklenecektir. Aynı gün aynı iş yerinde yapılan işlemlerden sadece ilki kampanya kapsamında ödül kazanır. Her müşteri kampanyaya yalnızca bir kez katılabilir. Ürün iadesi durumunda, iade edilen ürünün tutarıyla orantılı olarak kazanılan ParaPuan geri alınır. Harcanmış ParaPuan ise kredi kartına borç olarak yansıtılır. ParaPuan'lar toptan alışveriş ve ticari kullanımlar için geçerli değildir. Enparacom ve Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartları kampanyaya dahil değildir. Kampanya kapsamındaki ürün veya hizmetlerle ilgili yaşanabilecek sorunlar için iş yerlerinin şikayet hatlarına başvurabilirsiniz. Kampanyadan çıkmak isterseniz, QNB Mobil'den 'IPTAL OKUL' yazıp 2273'e SMS göndererek veya 0850 222 0 900 numaralı Telefon Bankacılığı'nı arayarak çıkış işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kampanya Bitiş Süresi: 30 Eylül 2023

Bankamız, kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.