Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

ŞOK Marketlerinde Yeni İndirimler!

Zincir marketlerinin indirimleri hız kesmeden devam ediyor! Yeni indirim ise ŞOK marketlerinden! Şok marketleri her hafta yayımladığı kataloglarına bir yenisini daha ekleyerek tüm müşterilerini sevindirdi. Şok marketleri yeni kampanyasının 7 Ekim tarihinden itibaren başlayacağını herkese duyurdu. Şok marketleri yeni aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Yayımladığı kataloglar ile her hafta çeşit çeşit ürünlerde indirimli cazip fiyatları müfterilerine duyuran Şok marketleri yeni ürün kataloğunda yine çeşit çeşit ürünler ile indirimlerini duyurdu. Bu hafta yine Şok marketleri aktüel ürün kataloğundaki ürünlerle dikkat çekiyor. Ürünlerin yanı sıra bu hafta Şok marketleri birçok ürününde büyük indirim yaptığını duyurdu. İşte tüm detaylar…

Yayın Tarihi: 08.10.2023 12:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

ŞOK Marketlerinde Yeni İndirimler!

Zincir marketlerinin indirimleri hız kesmeden devam ediyor!

Yeni indirim ise ŞOK marketlerinden! Şok marketleri her hafta yayımladığı kataloglarına bir yenisini daha ekleyerek tüm müşterilerini sevindirdi. Şok marketleri yeni kampanyasının 7 Ekim tarihinden itibaren başlayacağını herkese duyurdu. Şok marketleri yeni aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Yayımladığı kataloglar ile her hafta çeşit çeşit ürünlerde indirimli cazip fiyatları müfterilerine duyuran Şok marketleri yeni ürün kataloğunda yine çeşit çeşit ürünler ile indirimlerini duyurdu. Bu hafta yine Şok marketleri aktüel ürün kataloğundaki ürünlerle dikkat çekiyor. Ürünlerin yanı sıra bu hafta Şok marketleri birçok ürününde büyük indirim yaptığını duyurdu. İşte tüm detaylar…

Şok marketlerinden yeni indirim!

Ekim ayından bir hafta daha biterken market zincirleri yeni indirimlerini duyurmaya başladı. Bu kapsamda yeni indirimli ürünler kataloğunu yayımlayan ŞOK marketleri yeni indirimlerinin 7 Ekim ile 10 Ekim arasında kısa bir süreliğine geçerli olacağını duyurdu. Çeşit çeşit ürünlerde büyük indirim yapan ŞOK marketleri tüm müşterilerini sevindirdi.

7 Ekim Şok market indirim ürünleri

Slazanger Tam Fermuarlı Kadın / Erkek Polar Üst 219 TL
Kadın Kol Çantası 159 TL
Kadın Cüzdan 79,95 TL
Kadın Omuz Çantası 119 TL
Penti Daima 50 Den Külotlu Çorap 57,95 TL
Penti Daima 50 Den Pantolon Çorabı 27,95 TL
Penti Daima 15 Den Pantolon Çorabı 2’li 23,95 TL
Penti Daima 15 Den Külotlu Çorap 32,95 TL

ŞOK Marketlerinde İndirim Şöleni Devam Ediyor! Yepyeni Fırsatlar Sizi Bekliyor!

ŞOK Marketleri, 7-10 Ekim tarihleri arasında harika indirimler sunuyor! Kataloglarla dolu yeni kampanyalarla uygun fiyatlı alışverişin tadını çıkarın. Şimdi ŞOK'a uğrayın! ŞOK marketleri, her hafta yayımladığı kataloglarla müşterilerine cazip fırsatlar sunuyor. Yine birbirinden çeşitli ürünlerde indirimleri müşterilerine duyuran ŞOK marketleri, yeni ürün kataloğu ile göz kamaştırıyor. Bu hafta ŞOK marketlerinde dikkat çeken indirimleri ve ürünleri sizler için listeledik.

ŞOK Marketlerinden Yeni İndirimler!

Ekim ayı ilerlerken ŞOK marketleri yeni indirimlerini duyurmaya başladı. Bu yeni kampanya 7 Ekim ile 10 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak ve birçok üründe büyük indirimler sunacak. İşte bu harika indirimlerden bazıları:

Slazanger Tam Fermuarlı Kadın / Erkek Polar Üst - 219 TL
Kadın Kol Çantası - 159 TL
Kadın Cüzdan - 79,95 TL
Kadın Omuz Çantası - 119 TL
Penti Daima 50 Den Külotlu Çorap - 57,95 TL
Penti Daima 50 Den Pantolon Çorabı - 27,95 TL
Penti Daima 15 Den Pantolon Çorabı 2’li - 23,95 TL
Penti Daima 15 Den Külotlu Çorap - 32,95 TL