Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Star TV'de Yalı Çapkını Dizisinin Yerine Yan Oda Dizisi Başlıyor

Star TV'de Yalı Çapkını dizisi final yapmadan yerine yeni dizi başlıyor. Başarılı yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı'nın imza atacağı "Yan Oda" dizisi seyirciyi ekran başına toplayacak. Dizinin başrolünde Oktay Çubuk yer alacak. Yalı Çapkını dizisinin yerine gelecek olan Yan Oda dizisi Verda Yaldız ile Fikret Alabey'in evlilik hikayesiyle başlayacak.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 15:40
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Star TV'de Yalı Çapkını Dizisinin Yerine Yan Oda Dizisi Başlıyor

Star TV karışıyor. Yalı Çapkını dizisine yeni dizi başlıyor...

Seyirciler de şaşkın Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nun başrollerindeki Yalı Çapkını dizisi final yapmadan yerine yeni dizi geliyor. Yalı Çapkını 2024 Mayıs ayında final yapacak. Yerine başlayacak yeni dizi için çekimler ise başlıyor. Star TV'de yeni dizi için hazırlıklar başladı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Başarılı yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı'nın imza atacağı "Yan Oda" dizisi Mehmet Barış Günger'in etkili kalemiyle seyirciyi ekran başına toplayacak.

"Yan Oda" dizisi OGM Pictures‘ın merakla beklenen projeleri arasında yer alıyor. Star TV’de seyirciyle buluşacak iddialı projenin geçen hafta yönetmeni belli olmuş ve "Suskunlar", "Poyraz Karayel" ve "Masumlar Apartmanı" gibi televizyon tarihinin unutulmaz dizilerin yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı, projenin çalışmalarına başlamıştı. Diziyi geçen sezon "Yalı Çapkını"nı yazan güçlü kalem Mehmet Barış Günger yazıyor. Projenin ilk belli olan oyuncularının başında genç kuşağın başarılı gözde oyuncularından Oktay Çubuk var. Yakışıklı oyuncu dizinin başrol karakterlerinden Taylan’a hayat verecek.

Dizi ünlü ekonomi programı sunucusu Verda Yaldız ile programına konuk olan ülkenin zengin iş insanlarından Fikret Alabey’in evlilik hikâyesiyle başlıyor. Verda ile Fikret’in herkesi şaşırtan ve magazin basınında büyük ses getiren evliliği aileleri için de büyük bir sınava dönüşecektir. Oktay Çubuk, “Yan Oda”da Fikret Aladağ‘ın oğlu Taylan rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

YALI ÇAPKINI DİZİSİNİN YERİNE GELİYOR

Edinilen bilgiye göre; Yan Oda dizisinin Yalı Çapkını dizisinin yerine geleceği öğrenildi.