T3 Vakfı Başkanı Dr. Elvan Kuzucu Hıdır'dan Önemli Açıklamalar
Türk Denizcilik ve Teknoloji alanında önemli bir etkinlik olan TEKNOFEST Mavi Vatan, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın (T3 Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Elvan Kuzucu Hıdır tarafından tanıtıldı. Hıdır, yaptığı açıklamada bu tür etkinliklerin dünya genelinde eşi benzeri olmadığını ifade etti.
Dünyada Eşsiz Bir Konsept
Dr. Hıdır, "Dünyada 'Mavi Vatan' benzeri bir etkinlik yok. Hem yarışmaların hem de denizcilik alanındaki faaliyetlerin bir arada sunulduğu başka bir etkinlik bulunduğuna inanmıyorum," dedi.
Bu açıklamalar, Türkiye'nin denizcilik ve teknoloji alanındaki uluslararası etkinliklerdeki güçlü konumunu pekiştiriyor. TEKNOFEST Mavi Vatan, özellikle gençlerin ve denizcilik tutkunlarının ilgisini çekecek bir platform olmayı hedefliyor.
Anadolu Ajansının (AA) Global İletişim Ortağı olduğu, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) yürütücülüğünde, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen "TEKNOFEST Mavi Vatan", İstanbul Tersanesi Komutanlığında devam ediyor. Bu yıl ilk defa düzenlenen "TEKNOFEST Mavi Vatan" kapsamında AA standını ziyaret eden Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Elvan Kuzucu Hıdır, açıklamalarda bulundu.