Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TEB'ten 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi fırsatı!

TEB internet sitesi üzerinden nakde ihtiyacı olan vatandaşlara güzel haberini duyurdu. Buna göre nakit ihtiyaçlarını karşılamak için başvuran tüm banka müşterilerine düşük faizli ve 36 aya varan vade fırsatı ile ihtiyaç kredisi verilmektedir. Peki TEB ihtiyaç kredisi faiz oranı ne kadardır? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Yayın Tarihi: 09.06.2023 02:24
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

TEB'ten 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi fırsatı!

50.000 TL şak diye hesapta! O vatandaşlar faydalanabilecek!

Seçimin ardından başlayan zamlar göz önüne alındığında maaşlar yetersizken, artık bir anda ortaya çıkan ihtiyaçla için nakit bulmak tamamen bir problem haline dönüştü. Vatandaşlar ise bu durumda en fazla kredi kartlarına yöneldi. Nakit avansın kısıtlanmasının ardından ise gözler kredilere çevrildi. Fakat vatandaşlar krediler için de uygun faiz imkanlarını arıyor.

TEB, müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda kullanabilecekleri 50 bin TL nakdi anında verecek bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında ise tek şart kredi puanının uygun olması. Herhangi bir gelir belgesi ya da kefil olmaksızın hesaplara geçecek nakit ile vatandaşlar çeşitli ihtiyaçlarına anında çözüm bularak geri ödemelerini ise 36 aya kadar kendilerine en uygun şekilde sağlayabilecek.

TEB DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU

TEB ile düşük faizli ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar en uygun fırsatlarla ihtiyaçları olan nakde ulaşabilmektedir. Bunun için yakındaki şubeden birebir müracaat sağlanabilmektedir. Ayrıca 7/24 online hizmet ile mobil uygulama ya da internet bankacılığından da kredi çekimi sağlanabiliyor.

TEB İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

TEB tarafından sunulan ihtiyaç kredisinin detayları internet sitesi üzerinden duyurulmuştur. Buna göre sunulan vade süresi 36 aya kadırdır. 3 ay ertelemeli özelliği de bulunmaktadır. Faiz ve vade oranları müşterilere göre yani müşterilerin findeks notuna göre değişiklik gösterebilir. TEB Müşterisi iseniz; CEPTETEB İnternet Şubesi, Mobil Uygulama ve teb.com.tr'den kolayca başvurabilir, onaylandığı anda hemen kullanabilirsiniz. TEB Müşterisi değilseniz; teb.com.tr’den kolayca başvuru yapabilirsiniz.

ÖRNEK KREDİ ÖDEME TABLOSU

TEB internet sitesi üzerinden sunmuş olduğu kredi hesaplama sistemine göre 50 bin TL'lik ve 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi için hesaplama yapılmıştır. Buna göre aylık faiz oranı yüzde 2,19 olarak belirlenmiştir.