Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tehlikeli Bölgeler Belli Oldu

Sürücülerin yoğun olarak kullandığı D-100 kara yolu Bolu Dağı kesiminin belirli noktaları sis nedeniyle tehlike saçıyor. Görüş mesafesinin 20 metreye kadar düşmesi sürücülerin korkulu rüyası oldu. Böylesi yoğun bir sisin etkisi altında olan Bolu Dağı'nda yetkililer, sürücülerin can güvenliğini düşünerek çeşitli önlemler aldı. TEM Otoyolu'nda yoğun sisin yanı sıra bir de çalışmalar trafiği olumsuz etkiliyor.

Yayın Tarihi: 10.10.2023 12:30
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Tehlikeli Bölgeler Belli Oldu

Tehlikeli Bölgeler Belli Oldu

Sürücülerin yoğun olarak kullandığı D-100 kara yolu Bolu Dağı kesiminin belirli noktaları sis nedeniyle tehlike saçıyor. Yumrukaya, Abant Kavşağı, Elmalık, Bakacak, Seymenler, Karanlıkdere, Bıçkıyanı ve Sarıçökek bölgeleri sisin etkisi altında kalırken, bu alanlarda araç kullanmak adeta bir beceri testine dönüştü. Görüş mesafesinin 20 metreye kadar düşmesi sürücülerin korkulu rüyası oldu.

Uyarılar Ardı Ardına Geliyor

Böylesi yoğun bir sisin etkisi altında olan Bolu Dağı'nda yetkililer, sürücülerin can güvenliğini düşünerek çeşitli önlemler aldı. Hem ışıklı tabelalarla hem de polis ekipleri aracılığıyla sürücüler uyarıldı. Özellikle takip mesafelerini korumaları ve hız yapmamaları konusundaki uyarılar tekrar tekrar vurgulandı.

TEM Otoyolu'nda Yoğunluk Artıyor

Yoğun sisin yanı sıra bir de TEM Otoyolu'ndaki çalışmalar trafiği olumsuz etkiliyor. Kaynaşlı Kavşağı'ndan Abant Kavşağı'na kadar olan kesimde gerçekleştirilen çalışmalar, D-100 kara yolundaki Bolu Dağı geçişini daha da karmaşık hale getirdi. Bu bölgede sürücüler yoğun bir trafikle karşılaşarak, seyahatlerini yavaşlatmak zorunda kaldılar.

Bu zorlu koşullarda, sürücülere daha dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları önerilirken, yetkililer durumu yakından takip ediyor.