Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

The Crypto Dog, INJ için umut verici bir analiz sundu

Kripto dünyasının tanınmış analistlerinden biri olan The Crypto Dog, merkezi olmayan türev borsası Injective (INJ) ile ilgili umut verici bir analiz sundu. The Crypto Dog, INJ'nin yükseleceğine inanarak, Nisan 2021'de gördüğü tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 24,89 dolarlık ATH'ye ulaşma yolunda olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 29.10.2023 17:06
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

The Crypto Dog, INJ için umut verici bir analiz sundu

Kripto dünyasının tanınmış analistlerinden biri olan The Crypto Dog, merkezi olmayan türev borsası Injective (INJ) ile ilgili umut verici bir analiz sundu. Ancak INJ’i yakından takip eden tek analist The Crypto Dog değil. İşte detaylar…

Sektörde The Crypto Dog olarak bilinen takma isimli trader, merkezi olmayan türev borsası Injective (INJ) için olumlu bir görüş sundu. The Crypto Dog, INJ'nin yükseleceğine inanarak, Nisan 2021'de gördüğü tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 24,89 dolarlık ATH'ye ulaşma yolunda olduğunu söyledi. Bu tahmin, INJ'nin kripto para dünyasında önemli bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor.

“Pazarın geri kalanı durgunken INJ şimdilik küçük bir artış gösteriyor. Bunu aylık olarak uzaklaştırdığımızda ATH'lere gitmesi oldukça muhtemel görünüyor."

Ekim ayının başlarında The Crypto Dog, INJ'nin tüm yıl boyunca göreceli olarak güçlendiğine dikkat çekti. Bu, INJ'nin artan bir ivme yakaladığını ve piyasa katılımcıları tarafından olumlu bir şekilde değerlendirildiğini gösteriyor. INJ'nin birçok yatırımcı için ilgi çekici hale geldiğini söylemek mümkün.

“Kriptoda tüm yıl boyunca en iyi görünen orta ölçekli (piyasa değeri açısından ortak ölçekli) grafik. Dürüst olmak gerekirse, bu kadar güçlü dayanması beni biraz şaşırttı. Önümüzdeki yıl ATH'leri aşma yolunda ilerliyor gibi görünüyor."

Ancak, The Crypto Dog'un analizi sadece bir bakış açısını yansıtıyor. Diğer kripto stratejistleri de INJ'nin hareketlerini yakından takip ediyor ve kendi görüşlerini sunuyor. Örneğin, Altcoin Sherpa, INJ'nin yükseliş eğilimi gösterdiğini vurguluyor, ancak haftalık grafikte önemli bir direnç seviyesine yaklaştığı anda düzeltici bir hareket yaşanabileceğini öne sürüyor. Bu, altcoin piyasasının dalgalı doğasını ve INJ'nin gelecekteki performansının kesin bir tahmin olmadığını gösteriyor.

“INJ: INJ'yi seviyorum ama piyasa değeri ve yaklaşan genel direnç alanı göz önüne alındığında. Burada alım yapmayacağım. Yine de piyasadaki en güçlü coin’lerden biri.”

Farklı bir kripto analisti Pentoshi ise INJ'nin 14 dolarlık güçlü direnç seviyesine çok yakın işlem gördüğü konusunda uyardı.

“Buradan satın almayı savunamam. Tarihsel olarak güçlü bir dirence çok yakın. Ya daha aşağıdaki mor kutuyu ya da yukarıda net bir geri çekilme beklenebilir. Ortadaki seviye, dinlenmenin harika bir yolu, ancak zaten iyi iş çıkaranları tebrik ederim.”

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.