Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Türk Otomobil Pazarında Devrim Yaratacak!

Türkiye otomobil pazarında büyük bir sarsıntı yaşanacak! 390.000 TL fiyatıyla satışa çıkaracağı aracıyla tüm piyasayı alt üst edecek olan Çinli otomobil markası Changan, Türkiye pazarına büyük bir çıkış yapacak. Alsvin modeliyle heyecan verici bir giriş yapacak olan şirket, uygun fiyat ve göz alıcı tasarımıyla dikkat çekecek. Bu hamle, Türk otomobil pazarında yeni bir soluk olacak.

Yayın Tarihi: 27.10.2023 15:15
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Türk Otomobil Pazarında Devrim Yaratacak!

Türk otomobil pazarında devrim yaratacak! 390.000 TL’lik aracıyla şirket tüm piyasayı sallayacak!

25 Ekim 2023 tarihinde Türkiye otomobil pazarında büyük bir sarsıntı yaşanacak! Fiat ve Renault gibi dev markalar titreyecek! Bir şirket, 390.000 TL fiyatıyla satışa çıkaracağı aracıyla tüm piyasayı alt üst edecek. Artan araç fiyatları, vatandaşların cebini zorlarken, bu şirket düşük fiyat-yüksek satış stratejisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Türkiye pazarına girmek için büyük bir hazırlık yapan Çinli otomobil markası Changan, yeni aracıyla büyük bir çıkış yapacak. Eylül ayına çıkış yapmayı planlayan şirket, bu süreci biraz daha uzatma kararı aldı. L 2024 yılının ilk aylarında piyasaya sürülecek olan uygun fiyatlı araçlarıyla herkesin ilgisini çekecekler.

Binlerce vatandaş, 390.000 TL'lik bu araca sahip olmak için sabırsızlıkla haberi bekliyor. Şirketin kapış kapış satış yapması bekleniyor. Türkiye otomobil pazarında yeni bir dönem başlıyor, gözler bu şirketin çıkış tarihine dikiliyor.

Changan Türkiye pazarını titretmeye hazırlanıyor! Alsvin modeliyle heyecan verici giriş yapacak!

Changan, Türkiye pazarına giriş yapacak olan Alsvin model aracıyla büyük bir heyecan yaratmaya hazırlanıyor. B segmenti sedan olarak tasarlanan araç, göz alıcı bir tasarıma sahip. Başlangıç donanım seviyesinin yaklaşık 8.000 Euro olarak belirlendiği bildiriliyor.

Türkiye’de satışa sunulduğunda ise KDV ve ÖTV dahil yaklaşık 390.000 TL fiyat etiketiyle karşımıza çıkması bekleniyor. Bu gelişme, piyasayı titretmeye aday gözüküyor. Changan’ın Alsvin modeli, kullanıcılar arasında büyük bir ilgi uyandırmaya aday gibi duruyor. Türkiye’nin otomobil sektöründe yeni bir soluk olacağı söylenebilir.

Changan Alsvin modeliyle Türkiye pazarında büyük etki yaratmayı hedefliyor

Changan, stratejik bir adım atarak Türkiye pazarında yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Alsvin modeliyle giriş yapacak olan şirket, cazip fiyat ve hedef Pazar seviyesiyle büyük bir başarı elde etmeyi planlıyor. Bu hamle, Türk otomobil pazarında büyük bir heyecan yaratırken, 2024 yılının başında piyasaya sürülecek olan Alsvin’in yüksek satış rakamlarına ulaşması bekleniyor.

Changan ilerleyen dönemlerde Türkiye’ye yeni modeller getirme planları da bulunuyor. Bu gelişmelerle birlikte, Changan’ın Türkiye’deki varlığı ve etkisi artması bekleniyor.