Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Türkiye Ekonomi Bankası'ndan şoke eden açıklama! Kredide faizler yüzde 1'e çekildi: Günde 150 TL'ye 50 bin TL hesabınızda

Türkiye Ekonomi Bankası, kredide faiz oranını yüzde 1'e çekerek tüketicilere nakit desteği vereceğini duyurdu. Bankanın düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası hakkında detaylar açıklandı. Kampanya kapsamında 50 bin TL için 12 ay vade ile aylık taksit tutarı 4.528 TL olacak.

Yayın Tarihi: 26.10.2023 15:53
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Türkiye Ekonomi Bankası'ndan şoke eden açıklama! Kredide faizler yüzde 1'e çekildi: Günde 150 TL'ye 50 bin TL hesabınızda

Türkiye Ekonomi Bankası'ndan şoke eden açıklama!

Kredide faizler yüzde 1'e çekildi: Günde 150 TL'ye 50 bin TL hesabınızda

Türkiye Ekonomi Bankası sürpriz bir kampanyaya imza atarak tüketicileri heyecanlandırdı. Banka, ilgili şartları sağlayan tüm tüketicilere dip faiz karşılığında nakit desteği verecek olduğunu bildirdi. İşte ayrıntılar…

Çok çeşitli faktörlerin etkileri ile tüm zamanların en üst seviyelerine ulaşan kredi faizleri

milyonlarca tüketiciyi zorlamaya başladı. Birkaç yıldır pandemi, savaş, yüksek enflasyon gibi faktörlerden ötürü ağırlaşan hayat şartlarına karşı bankalardan kredi desteği alarak mücadele vermeye çalışan tüketiciler, yükselen faizlerden ötürü adeta köşeye sıkışmaya başladı. Bu durum nakde olan ihtiyacın günden güne daha da artmasına sebep olurken müjdeli haber ekim sonu itibari ile Türkiye Ekonomi Bankası’ndan geldi.

Geliştirdiği kredi ve kredi kartı kampanyaları ile her ay milyonlarca müşterisine bütçe desteği veren Türkiye Ekonomi Bankası, son olarak düşük faizli ihtiyaç kredisi ürünü ile gündeme geldi. Ekim ayı için özel olarak düzenlemiş olduğu bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasını resmen duyuran banka, ürününün ayrıntılarını ilgilileri ile paylaştı.

YÜZDE 1 FAİZ AVANTAJI RESMEN DUYURULDU

Market, akaryakıt, dijital ürün ve daha pek çok kategori altında düzenlediği kredi kartı kampanyaları ile her ay mevcut müşterilerine destek veren Türkiye Ekonomi Bankası, son olarak avantajlı kredi ürünü ile gündeme geldi. Faizlerin rekor seviyelere ulaşmış olduğu şu günlerde özel bir kampanya geliştirdiğini duyuran banka, kampanyasının 18 yaş üstünde olan tüm tüketicileri kapsadığını bildirdi.Ekim ayı için özel olarak düzenlemiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında uygulayacak olduğu faiz oranını yüzde 1 olarak belirlemiş olan Türkiye Ekonomi Bankası, kredi notu 1879 puanın üzerinde olan tüm tüketicilerin başvuru yapabileceklerini bildirdi. Kampanya kapsamında yararlanılabilecek olan azami vade sayısı ise 12 ay olarak kayda geçti.

TEB DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ KAMPANYASI ÖRNEK MALİYET TABLOSU

Türkiye Ekonomi Bankası’nın yüzde 1’lik avantajlı faiz ile duyurmuş olduğu ekim ayı kredi kampanyasının örnek maliyet tablosu şu şekilde oluşturuldu:

  • Kredi tutarı: 50 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 1
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Kredi tahsis tutarı: 287,50 TL
  • Taksit tutarı: 4.528 TL