Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Turuncu Ekstra Banka Kartı ile Küsuratlarınızı Biriktirin!

Turuncu Ekstra Banka Kartı’nın sunduğu bir özellik olan “Koy Kenara” ile alışverişlerinizin küsuratlarını biriktirebilirsiniz. Bu özelliği kullanarak e-Turuncu Hesap’ta biriktireceğiniz tutarları 1 TL, 5 TL veya 10 TL’ye tamamlayabilirsiniz. Bu sayede birikim hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 02.10.2023 00:26
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Turuncu Ekstra Banka Kartı ile Küsuratlarınızı Biriktirin!

ING turuncu hesap uygulaması koy kenara kampanyası sunuyor!

Turuncu Ekstra Banka Kartı’nın sunduğu bir özellik olan “Koy Kenara” ile alışverişlerinizin küsuratlarını biriktirebilirsiniz. Bu özelliği kullanarak e-Turuncu Hesap’ta biriktireceğiniz tutarları 1 TL, 5 TL veya 10 TL’ye tamamlayabilirsiniz. Örnek olarak 21,10 TL’lik bir alışveriş yaptığınızda, küsuratlarınızı 1 TL’ye tamamlamayı seçerseniz 0,90 TL, 5 TL’ye tamamlamayı seçerseniz 3,90 TL, 10 TL’ye tamamlamayı seçerseniz ise 8,90 TL e-Turuncu Hesap’a otomatik olarak aktarılır. Bu sayede birikim hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz.

Turuncu Ekstra Banka kartı ile küsuratlarınız biriksin!

Turuncu Ekstra Banka Kartı’nı kullananlar için alışverişlerini daha verimli bir şekilde değerlendirme imkanı sunuyor. Küsuratları biriktirerek, e-Turuncu Hesap’ta para biriktirme alışkanlığınızı güçlendirebilir ve finansal hedeflerinize ulaşmanızı destekleyebilirsiniz.

ING Bank, müşterilerine sağladığı Koy Kenara özelliği ile alışverişlerini daha karlı hale getiriyor.

Turuncu Ekstra Kart sahipleri, bu özellik sayesinde yaptıkları alışverişlerde kuruşları biriktirebiliyor. Alışverişlerin tamamlanması için gereken küsuratlar, tercihe bağlı olarak 1 TL, 5 TL veya 10 TL'ye yuvarlanıyor ve bu küsuratlar müşterinin e-Turuncu Hesap'ına aktarılıyor. Böylelikle birikim yapmak daha da kolaylaşıyor.

Koy Kenara özelliğini kullanmak için ING Mobil uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

Kartlar menüsü altında bulunan Koy Kenara seçeneğini seçerek işlemi başlatabilirsiniz. İşlem sırasında Turuncu Ekstra Kart'ınızı, küsuratların aktarılacağı tutar tercihinizi (1 TL, 5 TL veya 10 TL) ve e-Turuncu veya Turuncu Hesap'ınızı belirlemeniz gerekmektedir.

Uygulama şartları

Eğer birikim yapmak için henüz e-Turuncu veya Turuncu Hesap'a sahip değilseniz, talimat verirken kolayca yeni bir hesap açabilirsiniz. ING Bank müşterileri için sunulan Koy Kenara özelliği, küçük miktarlarda birikim yapmak isteyenlere pratik ve etkili bir çözüm sunuyor. Artık alışverişlerinizdeki küsuratları değerlendirmek için Koy Kenara ile adımlarınızı atabilirsiniz.