Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Üç Kız Kardeş Dizisi Yeni Bölümünde Seyircileri Mutlu Edecek Bir Gelişme Yaşanacak

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'te final yaklaşırken yeni bölümde seyircileri mutlu edecek bir gelişme yaşanacak. Dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde aile yeniden bir araya gelecek. Üç Kız Kardeş dizisi, İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanmış olan bir dram ve romantik türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizi, Mayıs 2024 tarihinde final yaparak ekrana veda edecek.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 23:39
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Üç Kız Kardeş Dizisi Yeni Bölümünde Seyircileri Mutlu Edecek Bir Gelişme Yaşanacak

Finali yaklaşan Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'te yeni değişiklik!

Seyirci mutlu olacak Kanal D ekranlarında yayımlanan Üç Kız Kardeş dizisinin finali yaklaşırken dizinin yeni bölümünde seyircileri mutlu edecek bir gelişme yaşanacak. Üç Kız Kardeş dizisi yeni sezonunda da iddialı yolculuğunu sürdürüyor. Dizinin finaline ise giderek yaklaşılıyor. Dizidoktoru.com sitesinde aktarılan habere göre; Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, yeni bölümü ile ekrana geliyor.

AİLE YENİDEN BİR ARAYA GELECEK

Dizinin bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümün özeti şöyle; Gördüklerini hazmedemeyen Kartal yenilgiyi kabul edemez ve harekete geçer. Türkan Somer’i korumak için alınması güç bir karar alır ve uygulamaya koyar. Müjgan’la sohbetinden etkilenen Sadık, babalığı hakkında düşünür ve evlatlarını günahlarıyla, sevaplarıyla kabullenmesi gerektiğini öğrenir. Türkan’ı da, Derya’yı da bağrına basar. Baba ve kızlarının buluşması yeniden aile olma duygusunu iliklerimize kadar hissettirecektir. Çünkü aile demek, her koşulda birlikte mücadele etmektir.

Üç Kız Kardeş, Süreç Film imzalı, ilk bölümü 22 Şubat 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Eda Teksöz'ün üstlendiği, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı dram ve romantik türündeki Türk televizyon dizisi. Dizi, İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanmıştır.

ÜÇ KIZ KARDEŞ FİNAL TARİHİ

Üç Kız Kardeş dizisinin Mayıs 2024 tarihinde final yaparak ekrana veda etmesi bekleniyor.