Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Upbit Verilerine Göre Altcoinler Bitcoin ve Ethereum'u Geçti

Güney Kore'nin en büyük kripto para borsası Upbit'in son verilerine göre, altcoinler Bitcoin ve Ethereum'dan daha iyi performans gösterdi. Upbit'te en çok işlem gören ilk 10 kripto para arasında Flow, Celo ve Bitcoin Cash öne çıktı. Bu veriler, Güney Koreli tüccarların portföylerini çeşitlendirdiğini ve yeni fırsatlar keşfettiğini gösteriyor.

Yayın Tarihi: 04.07.2023 18:49
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Upbit Verilerine Göre Altcoinler Bitcoin ve Ethereum'u Geçti

Güney Kore'nin en büyük kripto para borsası Upbit'in son verileri, altcoinlerin son 24 saat içinde işlem hacmi açısından Bitcoin ve Ethereum'dan daha iyi performans gösterdiğini ortaya koyuyor.

Verilere göre, Upbit'te en çok işlem gören ilk 10 kripto para sırasıyla şu şekilde izlendi: Flow, Celo, Bitcoin Cash, Bitcoin, Stacks, XRP, Blur, eCash, The Graph, Sui.

Bu coinler, platformdaki 1.5 milyar doların üzerindeki toplam işlem hacminin %60'ından fazlasını oluşturdu. Flow, 180 milyon doları aşan işlem hacmiyle listenin başında yer alırken, onu yaklaşık 150 milyon dolarla merkeziyetsiz finans ve ödemeler için mobil öncelikli bir platform olan Celo izledi. Bitcoin Cash, 139 milyon doların üzerinde işlem hacmiyle üçüncü sırada yer aldı. Bitcoin'in kendisi 97 milyon doların üzerinde bir rakamla dördüncü sırada yer alırken, Ethereum ilk 10'a bile giremedi.

Bitcoin Cash’e bu denli bir talep olması ABD’de kısa bir süre sonra piyasa sürülmesi beklenen kurumsal kripto para borsası EDX Markets ile ilgili olabilir. Bilindiği üzere EDX Markets, Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash ticaretine izin vereceğini bildirmişti.

Veriler, Güney Koreli tüccarların portföylerini çeşitlendirdiğini ve kripto alanında iki baskın coinin ötesinde yeni fırsatlar keşfettiğini gösteriyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.