Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

VakıfBank ile Güvenli 2. El Taşıt Kredisi İmkanı

VakıfBank, 2. El Taşıt Kredisi Kampanyası ile müşterilerine avantajlı bir fırsat sunuyor. İkinci el araç almak veya satmak isteyenler VakıfBank'ın güvenilir hizmetlerinden yararlanabilecek. Banka, bu kampanya kapsamında müşterilerine kolay başvuru imkanı, uygun faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri sunuyor.

Yayın Tarihi: 24.10.2023 21:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

VakıfBank ile Güvenli 2. El Taşıt Kredisi İmkanı

VakıfBank ile güvenli bir araç alımı imkanı sunulacak!

VakıfBank, taşıt kredilerinde bir ilke imza atarak 2. El araç alım satımlarınızı güvenle gerçekleştirmenizi sağlıyor. Banka, yeni başlattığı "2. El Taşıt Kredisi Kampanyası" ile müşterilerine avantajlı bir fırsat sunuyor. İkinci el araç almak veya satmak isteyenler VakıfBank'ın güvenilir hizmetlerinden yararlanabilecek. Banka, bu kampanya kapsamında müşterilerine kolay başvuru imkanı, uygun faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri sunuyor.

Güvenli araç satış sistemi ile alışverişinizi garanti altına alın!

Yeni Güvenli Araç Satış Sistemi, alıcılar ve satıcılar için araç alım satımını daha güvenli ve kolay hale getiriyor. VakıfBank, araç alım satımında ön rehin teminatı yöntemini kullanarak bu sistemi hayata geçirdi. Artık alıcılar, VakıfBank Mobil veya gass.vakifbank.com.tr üzerinden başvuru yaparak araç satış bedelini garanti altına alabilir ve taşıt kredisi kullanabilirler. Bu yeni sistemde, satış işlemi gerçekleşmeden önce satıcının araç satış bedeli güvence altına alınır ve tescil işleminden sonra satış tutarı satıcının VakıfBank hesabına aktarılır. Böylece, hem satıcılar hem de alıcılar güvence altında olur ve işlem sırasında herhangi bir riskle karşılaşma ihtimali azalır. Güvenli araç satış sistemi, 48 aya kadar vade seçenekleri ve cazip faiz oranları sunarak araç alımını daha erişilebilir hale getiriyor.

Esnek Geri ödeme seçenekleri ve uygun kredi tutarları!

Bankamız, 2. El Taşıt Kredisi için çeşitli geri ödeme seçenekleri sunmaktadır. Müşterilerimiz, aşağıdaki şekillerde kredilerini geri ödeyebilirler:

  • Aylık eşit taksitli, kredi tutarı, belirlenen vade süresine göre eşit taksitler halinde aylık olarak geri ödenebilir.
  • 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, kredi kullanımından sonra ilk 3 ay ödeme yapılmadan, ardından belirlenen vade süresinde eşit taksitler halinde aylık olarak geri ödeme yapılabilir.
  • 3 ayda bir taksitli, geri ödemeler, 3 ayda bir yapılan taksitlerle gerçekleştirilir.
  • Son taksit balon ödemeli, kredi süresi boyunca düşük taksitlerle ödeme yapılırken, son taksitte kalan bakiye tamamlanır.