Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Zincir Market Ayçiçek Yağında Dev İndirim!

Zincir market ayçiçek yağında dev bir indirimde bulundu. Ayçiçek yağı son zamanlardaki fiyat artışı sebebi ile bütün dikkatleri üzerine çekmiş durumda. BİM market 5 lt Sole marka ayçiçek yağında yapmış olduğu 149 TL indirim ile konuşulmaya başladı.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 15:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Zincir Market Ayçiçek Yağında Dev İndirim!

Zincir Market Ayçiçek Yağında Dev İndirim!

Zincir market ayçiçek yağında dev bir indirimde bulundu. Mutfakların vazgeçilmezi ayçiçek yağı dev indirimde. Mutfak masrafları arasında olmazsa olmaz ayçiçek yapına son zamanlarda sık sık ve fazlaca gelen zam fiyatları ile tüketici zorlanmıştı. Zincir marketin yapmış olduğu dev kampanya sayesinde tüketici mutlu olucak. Tüketicinin yakından takip ettiği ayçiçek yapı hakkında detaylar….

Ayçiçek yağı 149 TL ‘den başlayan fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor !

Ülkemizde yaşanan enflasyon oranlarındaki dalgalanma sebepleri ile hayat pahalılığı zirveye yerleşmiş durumda. Mutfak malzemelerinden olan ve vazgeçemeyeceğimiz ürün ayçiçek yapında ise sık sık ve üst üste gelen zamlı etiketlerle başımız dertte. Tüketicilerde bu durumdan son derece şikayetçiyken marketlerin yapmış olduğu indirim katalogları ve haberlerini takipte kalıyorlar.

5 lt ayçiçek yağındaki dev indirim

Zincir marketin yapmış olduğu 5 lt ayçiçek yağındaki dev indirim ise tüketiciyi feraha erdirmiş durumda. Ayçiçek yağı son zamanlardaki fiyat artışı sebebi ile bütün dikkatleri üzerine çekmiş durumda. BİM market 5 lt Sole marka ayçiçek yağında yapmış olduğu 149 TL indirim ile konuşulmaya başladı. İndirimli fiyat 27 Ekim ile başladı. Ayçiçek yağındaki dev indirimin son günü 29 Ekim.

Tüketici ekonomik koşulları nedeniyle birçok ürünü evine alamıyor. Yada o ay almak istediği, ihtiyacı olduğu ürünü indirime girmesini bekleyerek, indirim kataloglarını takipte kalarak alışveriş yapıyorlar. Ülkemizin ekonomik açıdan sıkıntılı bu zamanlarında indirim yapan marketlerde yoğun ilgi görmeye devam ediyor.