Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Arka Sokaklar Yeni Bölümünde Heyecan Dorukta

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü seyirciyle buluştu. Yeni sezonda heyecan yaratan olaylar yaşanacak. Ayrıca, Arka Sokaklar'ın 645. bölüm fragmanı yayınlandı.

Yayın Tarihi: 08.10.2023 18:38
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Arka Sokaklar Yeni Bölümünde Heyecan Dorukta

18 sezonluk televizyon macerasıyla yoluna emin adımlarla devam eden Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü yine seyirciyi Kanal D ekranında buluşturdu.

Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Özlem Çınar gibi başarılı isimlerin başrol oynadığı Arka Sokaklar dizisinden gelen son haberler herkesi şaşırtmaya devam ediyor.

Yeni dizi sezonuna damga vuran sahnelerle seyircinin karşısına çıkan Arka Sokaklar yeni bölüm ardından ortaya çıkan bir detay dizinin sıkı takipçilerini mutlu edecek gibi duruyor.

Arka Sokaklar yeni sezonda yeni oyuncuların da rol aldığı yeni bölümler sonrasında yeni iki isim daha kadroya geri geliyor.

İşte Arka Sokaklar dizisinde heyecan yaratan olayın perde arkası…

Geçtiğimiz sezonda başlangıcında kadroya veda eden Mesut Komiser Şevket Çoruh ve Selin Komiser karakterine can veren Oya Okar’ın yeniden geri döneceği iddiası gündeme geldi.

Hatırlanacağı üzere Mesut Komiser’in tedavi için ABD’ye gittiği ardından da Selin Komiser’in gittiği ve yeniden kadroda yer almaması dikkatlerden kaçmadı.

Önümüzdeki bölümlerde Mesut Komiser’in ve Selin Komiser’in kadroya dahil olacağı iddia edildi.

Konuyla ilgili iki başarılı oyuncudan ve Arka Sokaklar yapımcılarından bir açıklama geldiğinde sizlerle paylaşmış olacağız.

Arka Sokaklar 645. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Arka Sokaklar Yeni Bölüm Ne Zaman?

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar 18’inci yeni sezonuyla izleyiciyle buluştu. Başrollerini İlker İnanoğlu, Zafer Ergin ve Özgür Ozan’ın paylaştığı Arka Sokaklar’ın 645. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Peki, Arka Sokaklar 645. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman?

Yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un üstlendiği Arka Sokaklar’ın yeni sezonu sevenlerini heyecanlandırdı. Arka Sokaklar dizisinin 645. bölüm fragmanı yayınlandı.

Peki, Arka Sokaklar 645. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman?

Başrollerini İlker İnanoğlu, Zafer Ergin ve Özgür Ozan’ın paylaştığı “Arka Sokaklar” yeni bölümleriyle yine kendi gününde ekranda izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

17 sezon boyunca birçok rekora imza attıktan sonra ekranlara ara veren 'Arka Sokaklar' 18. sezonuyla yine Kanal D'de izleyiciyle buluşuyor.

ARKA SOKAKLAR 645. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Fenomen dizi Arka Sokaklar yeni sezonuyla ekranlara döndü.

Kanal D ekranlarında kendi gününde yayınlanan Arka Sokaklar’ın 645. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle 13 Ekim Cuma günü Kanal D’de yayınlanacak.