Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Astrolojideki Çapkın Burçlar

Astrolojideki çapkın burçları bu yazımızda bulabilirsiniz. İkizler, Terazi, Yay, Koç ve Kova burçları flört etmeyi bir oyun olarak görür ve ilişkilerde zorlanır. Terazi burçları güzelliklerine düşkün olurken, Yay burçları sürekli yeni maceraların peşinde koşar. Koç burçları ise özgür ruhlu olup bağlanmakta zorlanır. Kova burçları da özgürlüklerini kısıtlandığını düşündükleri anda ilişkiden kaçarlar.

Yayın Tarihi: 02.07.2023 09:48
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Astrolojideki Çapkın Burçlar

İkizler Burcu

En çapkın burçların listesinde ilk sırada İkizler burcu yer alıyor. İkizler burcu yeni insanlar tanımayı ve yeni ortamlarda bulunmayı çok sever. Aşırı konuşkan ve sosyal bir burçtur. İkizler burçları özellikle bilgili ve hoş sohbet insanlar gördüklerinde kendilerine engel olamaz. Bu sebeple de ikizler burçları ilişkilerinde sadık kalmak konusunda çok zorlanır. İkizler burcu çapkınlığı bir eğlence olarak görür.

Terazi Burcu

Terazi burçları güzelliğine ve giyimine çok düşkün olur. Genellikle en güzel ve en yakışıklı insanlar Terazi burçlarından çıkar. Burcu ya da yükseleni Terazi olan bir kişi uzun süreli ilişkilerden çok kolay sıkılır. Sevgisini ve ilgini belli etmeyi çok sevse de gözleri başka birine anında kayabilir. Terazi burçları bu sebeple uzun süreli ciddi ilişkiler yaşamakta zorlanır.

Yay Burcu

Astrolojinin en gezgin burcu olan Yaylar, asla yerinde duramaz. Yeni yerler görmeyi ve yeni insanlar tanımayı çok severler. Yay burçları ilişkilerde monotonluktan çok sıkılır. Uzun süreli ilişkiler Yay burçlarına bir süre sonra sıkıcı gelebilir. Yay burçlarının enerjisine hiç kimse yetişemez. Onlar sürekli yeni maceraların peşinde koşmak isterler. Yay burçları insanlarla kolay kaynaşır ve samimiyet kurar. Doğal olarak flört etmekten de çok hoşlanırlar. Yay burçları bu özellikleri sebebiyle çapkın burçların listesinde yer alır.

Koç Burcu

Koç burçları enerjik ve dışa dönük yapılarıyla herkesin ilgisini çeker. Bir ortama girdiğinizde Koç burçlarını hemen fark edersiniz. Koç burçları yerinde duramaz. Sürekli farklı ortamlarda bulunmak ister. Koç burçlarını yeni insanlar tanımayı da çok sever. Gönül işlerine çok meraklıdır. Bu sebeple de her an dürtülerine yeni düşebilirler. Koç burçları aşırı özgür ruhlu olur. Bir kişiye bağlanmakta zorlanırlar. İlişkilerden çok çabuk sıkılan Koç burçları hemen yeni maceralara yelken açabilir.

Kova Burcu

Kova burçları aşırı sosyal ve arkadaş canlısı olur. Sıcakkanlı ve samimi insanlar oldukları için herkesle çabuk kaynaşırlar. Kova burçları genellikle özgür ruhludur. Onların birine bağlı olmasını beklemek çok doğru olmaz. Özgürlüklerinin kısıtlandığını düşündüğü anda ilişkiden kaçmanın yollarını arar. Kova burçları birine gerçekten aşık olana kadar bağlanmayı istemez. Bu sebeple de farklı insanlarla flört etmekte çekinmezler.

Terazi

Burçlar arasında fiziksel özellikleri en dikkat çekici olan terazi burçları bir bakışlarıyla sizi etkileri altına kolayca alabilirler. Ayran gönüllü olan terazi burçları güzel ve çekici olan her şey ilgilerini kolayca çeker. Çapkınlıkta zirvede olan terazi burçları gerçek aşkla buluşana kadar çapkın olmaya devam edecekler.

Yay

Terazi burçlarından sonra da Yay burçları otoriter sevgiye düşkündürler. Yay burçlarının çapkınlık seviyesi yüksektir. Birden fazla insanlar konuşabilirler. Karizmatik ve dik bir duruşları yay burçlarını ön plana çıkartır. İlişkilerdeki tutkuları iz bırakır.

Başak

Başak burçları her olaya titiz bakarlar ancak konu aşka gelince asla bu düzlemde değillerdir. İçlerinde sonbaharın tutkusu saklı olan başak burçları sizi çok kolay etkilerler. Konuşmaları özellikle çok dikkat çeken başak burçları sürekli olarak gülümsemesiyle sizi kendine kitler. Bunun farkında olan başak burçları sizi etkilemek için sıklıkla dış görünüşünün cazibesini kullanır.