Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla Öldü mü? Ebru Özkan Diziden Ayrıldı mı?

ATV'nin fenomen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın 43. bölüm fragmanında Leyla'nın vurulduğu görülüyor. Ancak Leyla'nın ölüp ölmediği henüz bilinmiyor. Yeni bölümle birlikte Leyla Türk karakterini canlandıran ünlü oyuncu Ebru Özkan'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı netleşecek.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 00:20
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla Öldü mü? Ebru Özkan Diziden Ayrıldı mı?

Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla Öldü mü?

ATV'nin reyting rekortmeni dizilerinden Ben Bu Cihana Sığmazam'ın 43. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Leyla'nın vurulduğu görülüyor. Ancak Leyla'nın ölüp ölmediği henüz bilinmiyor. Yeni bölümle birlikte Leyla Türk karakterini canlandıran ünlü oyuncu Ebru Özkan'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı netleşecek.

Ebru Özkan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Ebru Özkan Saban, 18 Kasım 1978'de Ankara'da doğdu. İlkokul eğitimini Ankara'da, ortaokul ve lise öğrenimini Nevşehir'de tamamladı. Üniversite eğitimine burslu bir öğrenci olarak Bilkent Üniversitesinde başladı, daha sonra Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi'nde devam etti ve buradan mezun oldu. Tiyatro eğitimine ilkokul düzeyinde başlamış, ilk olarak Millî Piyango isimli bir oyun yazdı. Üniversite eğitimine devam ederken Gözyaşı Çetesi adlı dizide oyunculuğa başladı. Ayrıca modellik mesleğini icra ettiği bilinmektedir.

Ben Bu Cihana Sığmazam Son Bölüm İzle

Ben Bu Cihana Sığmazam 43. bölüm izle ekranı gündemdeki yerini aldı. Başrollerini Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Saban'ın paylaştığı ATV'nin sevilen dizisi, 31 Ekim Salı akşamı yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Heyecanın bir an olsun dinmediği yapımda bu hafta Ömer Asaf, Cezayir'den habersiz Zeydan'ı kaçırarak, saldırının yerini ve zamanını öğrenmeye çalışır. Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm izle full HD, tek parça, kesintisiz ATV ekranı üzerinden canlı olarak takip edilebiliyor.