Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bihter Filminde Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi Arasında Gerginlik

Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi arasında Bihter filmi setinde yaşanan gerginlik gündeme geldi. İddialara göre, Abdullah sette herkesle kavgalıydı ve senaryoya müdahale ediyordu. Hande Ataizi'nin bu durumu dile getirmesiyle sette büyük bir gerilim yaşandı.

Yayın Tarihi: 20.10.2023 18:22
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Bihter Filminde Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi Arasında Gerginlik

Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi Arasında Sette Gerilim

Farah Zeynep Abdullah'ın filme adını veren Bihter rolünü üstlendiği filmde yer alan Hande Ataizi daha önce beğendiğini söylediği oyuncuyla arası bozuldu. Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi arasında sette başlayan gerilim gündeme de geldi. Hande Ataizi 'Hiç kimseyle sorunum yok' dese de 2. Sayfa'nın haberine göre; sette büyük bir gerilim oldu. İddiaya göre; Farah Zeynep Abdullah sette herkesle kavgalıydı. Senaryoya müdahale eden ve 'Ben bunu oynamam' diyerek setin 2 saat durmasına sebep olan oyuncu Hande Ataizi ile sahnelerinde de pas vermiyordu. Ataizi bu durumu dile getirdiğinde sette kıyamet koptu. Set durma noktasına geldi ve iddialara göre Farah Zeynep Abdullah zor ikna edildi. Set bitiminde ekip oyuncuyu engelledi. Hande Ataizi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 'Olduysa işle ilgilidir sorun benim kimseyle aramda bir problem yok' demişti.

Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi Arasındaki Tartışmalar

Bihter filminde Biher'i canlandıran Farah Zeynep Abdullah ve Firdevs Hanım'ı canlandıran Hande Ataizi arasında gerginlik yaşandığı konuşuluyor son günlerde. Hande Ataizi, yaptığı açıklamalarla tartışma yaşandığı iddialarını güçlendirirken; Acun Medya'dan Umut Ünver dikkat çeken iddialar attı ortaya. Detaylar...'Onun için negatif şeyler söyleyip konuyu başka yere getirmenin bir anlamı yok. Herkes herkesi biliyor… Ne diyeyim ki, yorum yok… Güzel bir film yaptık. Tabii ki Camdaki Kız gibi bir ekibi bulmak çok zor… Biz hâlâ WhatsApp grubunda birbirimizle yazışmaya ve görüşmeye devam ediyoruz…' 'Farah Zeynep Abdullah sette herkesle kavgalıydı. Kendisi senaryoya müdahale ediyor, 'Ben bunu oynamam' diyerek setin 2 saat kadar durmasına neden oluyordu. Abdullah, Hande Ataizi ile sahnelerinde pas vermiyordu. Hande bunu dile getirdiğinde kıyamet koptu. Set durma noktasına geldi. Film bitince tüm ekip Farah Zeynep'i engelledi.' Kaynak: Umut Ünver 2. Sayfa Yorumlarda buluşalım!