Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Breaking Bad Dizisi Oyuncusu Bryan Cranston Hollywood Grevine Katıldı

Dünyanın en iyi dizileri arasında gösterilen "Breaking Bad" dizisinde Walter White karakterine hayat veren Bryan Cranston Hollywood grevine katıldı. Emmy ödüllü oyuncu, grevde yapay zekaya karşı iş güvencesi konusunda destek verdi.

Yayın Tarihi: 26.07.2023 10:56
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Breaking Bad Dizisi Oyuncusu Bryan Cranston Hollywood Grevine Katıldı

Bryan Cranston Hollywood Grevine Destek Verdi

Dünyanın en iyi dizileri arasında gösterilen "Breaking Bad" dizisinde Walter White karakterine hayat veren ve birçok ödüle layık görülen Bryan Cranston Hollywood grevine katıldı. Emmy ödüllü oyuncu, "İşimiz yapay zeka tarafından ele geçirilemeyecek" dedi.

Bryan Cranston ve Breaking Bad Dizisi

Bryan Cranston ve Aaron Paul'ün başrolleri paylaştığı Breaking Bad dizisi, televizyon tarihinin efsane yapımlarından biri olarak görülüyor. Dizide Walter White karakterini canlandıran Bryan Cranston ise performansıyla Emmy'de En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.

Bryan Cranston'ın Emeklilik Planı

40 seneden uzun bir süredir oyunculuk yapan Cranston, geçtiğimiz haftalarda emeklilik planıyla gündeme gelmiş ve 2026 yılında Hollywood'dan en az 6 ay uzak kalmayı planladığını söylemişti.

Hollywood Grevi

Beyaz Perde Aktörleri Derneği ve Amerikan Televizyon ve Radyo Sanatçıları Birliği (SAG-AFTRA) maaş ve yapay zekaya karşı iş güvencesi konusunda görüşmelerin sonuçsuz kalması nedeniyle grev başlatmıştı.

Bryan Cranston'ın Konuşması

Greve katılan ve Times Meydanı'nda konuşma yapan ödüllü Cranston, Disney CEO'usu Bob Iger'ı hedef alan bazı söylemlerde bulundu. Oyuncu, "Bay Iger'a bir mesajımız var. Olaylara farklı bir açıdan baktığınızı biliyorum ve bizi anlamanızı beklemiyorum. Ama bizi dinlemenizi istiyoruz. Bunun da ötesinde, mesleğimizin elimizden alınıp robotlara verilmesini kabul etmeyeceğimizi duymanızı istiyoruz" dedi.

The Rock'un Bağışı

"The Rock" takma adıyla da bilinen Dwayne Johnson, Hollywood'daki büyük grev nedeniyle mali sıkıntılarla karşı karşıya kalacak çalışanlara bağışta bulundu. Johnson'un bağışı, sendikaya bağlı vakfın başkanı Courtney Vance tarafından sektörde en çok kazanan 2 bin 700 oyuncuya gönderilen bir mektuba yanıt olarak geldi.

Sag-Aftra Vakfı

Sag-Aftra vakfı, sendika üyeleri için çeşitli yardım programları yürüten ve kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. Grev sırasında sendika üyelerinin mali sıkıntı yaşadığı ve yardım taleplerinin arttığı belirtilmektedir.