Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Büyük Beden Sosyal Medya Fenomeni Arielle Nyssa Beden Pozitifliği İle Yine Gündemde

Sosyal medyada beden pozitifliği ve vücut olumlamasına yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran büyük beden sosyal medya fenomeni Arielle Nyssa Instagram'dan yaptığı son paylaşımla adından bir kez daha söz ettirmeyi başardı. Kadınların kendi bedenlerinde mutlu olması gerektiğini savunan fenomen isim hayranlarının karşısına kırmızı bikinisiyle çıkarak tam not aldı.

Yayın Tarihi: 29.10.2023 06:00
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Büyük Beden Sosyal Medya Fenomeni Arielle Nyssa Beden Pozitifliği İle Yine Gündemde

Sosyal medyada beden pozitifliği ve vücut olumlamasına yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran büyük beden sosyal medya fenomeni Arielle Nyssa Instagram'dan yaptığı son paylaşımla adından bir kez daha söz ettirmeyi başardı.

Kadınların kendi bedenlerinde mutlu olması gerektiğini savunan fenomen isim hayranlarının karşısına kırmızı bikinisiyle çıkarak tam not aldı.

BEĞENİ REKORU KIRDI

Sosyal medyada 700 bini aşkın takipçisi bulunan Ariella Nyssa son paylaşımda sevenlerinin karşısına kırmızı bikinisiyle çıkarak fazla kilolarını büyük bir gururla sergiledi.

Bir teknede poz veren fenomen ismin paylaşımı hayranlarından tam not aldı.

Yaz aylarının bitmesine rağmen tekne keyfi yapmaya devam eden fenomen ismin gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı.

Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, 'Bu güzellik gerçek mi?' yorumunu yaptı.

Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, 'Seninle gurur duyuyorum' yorumunu ekledi.

Sosyal medyada yaklaşık 1 milyona ulaşan takipçisi bulunan Ariella Nyssa cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek hayranlarının ilgisini çekti.

Sosyal medyadan genellikle vücut pozitifliğine yönelik paylaşımlar yapan Nyssa, kusursuz güzellik anlayışına meydan okuyan bir pozunu gönderdi.

Fenomen isim hafta sonuna siyah dantel detaylı bluz ve etek takımındaki pozuyla girdi.

BEĞENİ TOPLADI

Sosyal medyadan yaptığı paylaşıma 'Hafta sonu' notunu ekleyen fenomen ismin gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü Nyssa'nın güzelliğini öven yorumlarda adeta birleşti.