Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Çağatay Ulusoy'un partneri belli oldu

'Gaddar' dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanan Çağatay Ulusoy'un partneri belli oldu. Şifanur Gül, Salih Bademci, Berrak Tüzünataç ve Olgun Şimşek'in oyuncu kadrosunda yer aldığı Terzi dizisinde hayat verdiği Peyami Dokumacı karakteriyle büyük beğeni toplayan Çağatay Ulusoy dizideki performansıyla çok konuşulmuştu. Şimdilerde Fox Tv için çekilecek olan Gaddar dizisi için hazırlık yapan ünlü oyuncu yeni imajıyla da gündem olmuştu. Ulusoy’un yeni dizisi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Sinan Öztürk’ün yöneteceği dizide Çağatay Ulusoy “Levent” adlı çok etkili bir karaktere hayat verecek. Dizide Onur Saylak’ın “Müdür”, Fatih Berk Şahin’in “Rüzgar” rolüne hayat vereceği dizinin kadrosuna usta oyuncu Hakan Salınmış katıldı. Son olarak Maviye Sürgün dizisinde rol alan Hakan Salınmış “Gaddar”da Levent’in babasını canlandıracak.

Yayın Tarihi: 28.10.2023 11:20
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Çağatay Ulusoy'un partneri belli oldu

Çağatay Ulusoy'un partneri belli oldu

'Gaddar' dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanan Çağatay Ulusoy'un partneri epey merak ediliyordu. Birsen Altuntaş, Ulusoy'un partnerini açıkladı.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Şifanur Gül, Salih Bademci, Berrak Tüzünataç ve Olgun Şimşek'in oyuncu kadrosunda yer aldığı Terzi dizisinde hayat verdiği Peyami Dokumacı karakteriyle büyük beğeni toplayan Çağatay Ulusoy dizideki performansıyla çok konuşulmuştu. Şimdilerde Fox Tv için çekilecek olan Gaddar dizisi için hazırlık yapan ünlü oyuncu yeni imajıyla da gündem olmuştu. Ulusoy’un yeni dizisi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Sinan Öztürk’ün yöneteceği dizide Çağatay Ulusoy “Levent” adlı çok etkili bir karaktere hayat verecek. Dizide Onur Saylak’ın “Müdür”, Fatih Berk Şahin’in “Rüzgar” rolüne hayat vereceği dizinin kadrosuna usta oyuncu Hakan Salınmış katıldı. Son olarak Maviye Sürgün dizisinde rol alan Hakan Salınmış “Gaddar”da Levent’in babasını canlandıracak.