Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Celine Dion'un Nadir Görülen Hastalığı

Muhteşem sesiyle hayat verdiği şarkılarıyla tanınan Celine Dion, nadir görülen Stiff Person Sendromu hastalığına yakalandığını duyurdu ve uzun bir süre ortalarda görünmedi. Ancak son olarak hokey maçında görüntülendi ve moralinin yerinde olduğu gözlendi.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 17:29
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Celine Dion'un Nadir Görülen Hastalığı

Muhteşem sesiyle hayat verdiği şarkılarıyla tanınan Celine Dion yaklaşık bir yıl önce Instagram sayfasında yaptığı paylaşımda, milyonda bir kişide görülen ve tedavisi bulunmayan Stiff Person ya da Katı İnsan Sendromu olarak bilinen bir hastalığa yakalandığını duyurmuştu.

Dion, gözyaşları içinde yaptığı paylaşımda hastalığı nedeniyle o günlerde yaklaşan Avrupa turnesini iptal etmek zorunda kaldığını açıklamıştı. Aradan geçen zamanda Celine Dion dünya turnesini ve daha önce duyurulmuş olan tüm konserlerini iptal etti.

Çok nadir görülen bir nörolojik hastalığa yakalanan Celine Dion, neredeyse 4 yıldır ortalarda görünmemiş, halkın arasına karışmamış ve fotoğraflanmamıştı.

55 yaşındaki yıldız şarkıcı uzun yıllar sonra ilk kez pazartesi gecesi Las Vegas'taki T-Mobile Arena'da Vegas Golden Knights ile memleketinin takımı Montreal Canadiens arasında oynanan hokey maçına katıldı. Maçın ardından Celine Dion soyunma odasına giderek takımdaki ve teknik heyetteki herkesin elini sıkarak onlarla coşkulu bir sohbet gerçekleştirdi. Ciddi sağlık sorunlarına rağmen ünlü şarkıcının moralinin son derece yerinde olduğu görüldü.