Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Demet Özdemir'in Boşanma Sebebi ve Yeni Aşkı Ortaya Çıktı

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin boşanma sebebi, Demet Özdemir'in yeni aşkı ile ilgili iddialarla gündemde. İkili tek celsede boşandı ve aralarındaki anlaşmazlık bir türlü çözüme kavuşmadı. Demet Özdemir'in Adım Farah dizisinde başrolünü paylaştığı Engin Akyürek ile arasında bir ilişki olduğu iddia ediliyor.

Yayın Tarihi: 19.05.2023 14:16
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Demet Özdemir'in Boşanma Sebebi ve Yeni Aşkı Ortaya Çıktı

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Boşanması

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin boşanma sebebi, Demet Özdemir'in yeni aşkı ile ilgili iddialarla gündemde. Geçtiğimiz hafta tek celsede boşanan çiftin aralarındaki anlaşmazlık bir türlü çözüme kavuşmadı. Oğuzhan Koç'un konserinde söylediği şarkı sözleri de dikkat çekti.

Demet Özdemir'in Yeni Aşkı

Demet Özdemir'in Adım Farah dizisinde başrolünü paylaştığı Engin Akyürek ile arasında bir ilişki olduğu iddia ediliyor. İkili, birlikte fotoğraf paylaşarak iddiaları doğrular nitelikte hareket ediyor.

İbrahim Büyükak'tan Ayrılık Açıklaması

Oğuzhan Koç'un yakın arkadaşı İbrahim Büyükak, Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un boşanması hakkında açıklamalarda bulundu. Büyükak, ayrılık kararının kendisini de üzdüğünü belirtirken, yeni projeler için çalıştıklarını söyledi.