Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Deniz Seki Gözyaşlarına Boğuldu

Deniz Seki, annesini kaybettikten sonra sahneye dönerek duygusal bir performans sergiledi. Gözyaşlarına hakim olamayan Seki, konuşurken güçlük çektiğini ifade etti. Antalya'da yapılan etkinlikte unutulmaz bir konser veren Deniz Seki, yeni şarkılar üzerinde çalıştığını belirtti.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 16:06
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Deniz Seki Gözyaşlarına Boğuldu

Deniz Seki Gözyaşlarına Boğuldu

Deniz Seki sahnede gözyaşlarına hakim olamadı. Annesini kaybettikten sonra sahnelere dönen Seki, 'Nasılsınız' sorusu karşısında gözyaşlarına hakim olamazken, “Biliyorsunuz annemizi kaybettik. Annemin vefatından sonra ilk kez şarkı söylemiş olacağım. Konuşurken güçlük çekiyorum” dedi. Geçtiğimiz ay annesi Güler Seki’yi kaybeden Deniz Seki, Antalya'da bir etkinlikte sahne aldı. Ercan Gündoğdu ev sahipliğinde yapılan etkinlikte Deniz Seki unutulmaz bir konsere imza attı.

Annesini kaybettikten sonra sahnelere dönen Seki, 'Nasılsınız' sorusu karşısında gözyaşlarına hakim olamazken, “Biliyorsunuz annemizi kaybettik. Annemin vefatından sonra ilk kez şarkı söylemiş olacağım. Konuşurken güçlük çekiyorum” dedi.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı “Yeniden Doğdum” açıklaması sorulan Deniz Seki, “Güzel yeni oluşumlar. Yeni şarkılar çok güzel şeyler olacak. Kendimi işime adadım. Çünkü diğer türlü hüzün çöküyor çok fena. En güzeli çalışmak şarkı söylemek” diyerek çalışmalarının olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz ay annesi Güler Seki’yi kaybeden Deniz Seki Antalya'da bir etkinlikte sahne aldı. Kendisine yöneltilen sorular karşısında gözyaşlarını tutamadı.