Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Dilek Taşı Yeni Bölüm Tarihi Belli Oldu

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Dilek Taşı, 19 Ekim Perşembe akşamı yayın akışında yer almadı. Dizinin, milli yas nedeniyle ekrana gelmediği biliniyor. Dilek Taşı'nın yeni bölümü haftaya ekrana gelmesi bekleniyor.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 20:03
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Dilek Taşı Yeni Bölüm Tarihi Belli Oldu

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Dilek Taşı, her hafta perşembe akşamı dizi takipçileri karşısına çıkıyor.

Dizinin 7. yeni bölümü yerine yayın akışında tekrar bölümü yer aldı. İşte, Dilek Taşı yeni bölüm tarihi...

Kanal D ekranlarında yer alan Dilek Taşı dizisinin 7. yeni bölümü 19 Ekim Perşembe akşamı yayın akışında yer almadı. Dizinin, ilan edilen Milli yas nedeniyle ekrana gelmediği biliniyor. Dilek Taşı dizisinin haftaya ekrana gelmesi bekleniyor.

Ömer, Figen’e Cemre’nin böbreği için köşke getirildiği gerçeğini anlatır.

Figen bu gerçeğin arkasından ne yapacağını bilemez haldedir. Macide ile yüzleşmeye karar verir… Figen Cemre’yi kurtarabilmek için ne yapacak? Macide ise ortaya çıkan bu sırrın ardından Sinan’ı nasıl kurtaracaktır? Diğer taraftan Kenan ve Sevda’nın öpüştüğüne şahit olan Asuman bu gerçeği Figen’e söyleyecek mi? Mustafa ise farkında olmadan Figen’i de kendisi ile birlikte geri dönüşü olmayan büyük bir tehlikenin içine atar… Figen ve Mustafa nasıl bir tehlikenin içine düşecek?

Milli yas nedeniyle bazı yapımlar ve organizasyonlar iptal edilmesi sebebiyle Kanal D perşembe yayın akışında yer alan Dilek Taşı bu akşam var mı, yok mu, yeni bölüm ne zaman sorusu araştırılıyor.

Hazal Subaşı ve Salih Bademci'nin başrolü paylaştığı dizinin bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu. Dün akşam Kuruluş Osman'ın yayınlanmamasının ardından gözler Dilek Taşı'na çevrilmiş durumda. Peki, Dilek Taşı bu akşam var mı yok mu? Dilek Taşı yeni bölümü Milli yas nedeniyle iptal edildi mi? İşte, 19 Ekim 2023 Kanal D yayın akışı ve tüm merak edilenler...

DİLEK TAŞI BU AKŞAM VAR MI, YOK MU?

3 günlük milli yas ilan edilmesinin ardından dün hiçbir dizi yayınlanmadı. Söz konusu durum nedeniyle Dilek Taşı'nın akıbeti merak konusu oldu. Kanal D yayın akışına göre bu akşam saat 20:00'de Dilek Taşı ekrana gelecek. Dün akşam ekrana gelecek olan dizilerin milli yas nedeniyle yayınlanmamasının ardından Dilek Taşı'nda da bir değişiklik olup olmadığı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Güncel açıklamalar haberimiz içerisine eklenecektir.

DİLEK TAŞI 7. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ömer, Figen'e Cemre'nin böbreği için köşke getirildiği gerçeğini anlatır. Figen bu gerçeğin arkasından ne yapacağını bilemez haldedir. Macide ile yüzleşmeye karar verir… Figen Cemre'yi kurtarabilmek için ne yapacak? Macide ise ortaya çıkan bu sırrın ardından Sinan'ı nasıl kurtaracaktır? Diğer taraftan Kenan ve Sevda'nın öpüştüğüne şahit olan Asuman bu gerçeği Figen'e söyleyecek mi? Mustafa ise farkında olmadan Figen'i de kendisi ile birlikte geri dönüşü olmayan büyük bir tehlikenin içine atar… Figen ve Mustafa nasıl bir tehlikenin içine düşecek?

19 EKİM PERŞEMBE KANAL D YAYIN AKIŞI

13:00 Gelinim Mutfakta

16:00 Aşk-ı Memnu

18:30 Kanal D Ana Haber

20:00 Dilek Taşı

00:15 Üç Kız Kardeş

02:30 Poyraz Karayel