Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Duman Solisti Kaan Tangöze'nin Atatürk İle İlgili Sözleri Gündem Oldu

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları için sahneye çıktığı anlarda söylediği bazı sözler sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Yayın Tarihi: 30.10.2023 16:29
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Duman Solisti Kaan Tangöze'nin Atatürk İle İlgili Sözleri Gündem Oldu

Duman Solisti Kaan Tangöze'nin Atatürk İle İlgili Sözleri Gündem Oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB), Maltepe’de düzenlediği 100. Yıl etkinliklerinde Duman da sahne aldı. Grubun solisti Kaan Tangöze’nin konser sırasındaki sözleri gündem oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Cumhuriyet'in 100'üncü yılı etkinliklerini Maltepe’de düzenledi.Etkinliklerde Duman, Kubat, Sıla, Edis, Zülfü Livaneli ve İskender Paydaş ve Orkestrası cumhuriyet kutlamaları kapsamında sahne aldı.Kutlamalarda sahne alan Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’nin, konser sırasında söylediği sözler ise gündem oldu.

Tangöze, 2002 yılında çıkardıkları “Belki Alışman Lazım” adlı albümün “Bu Akşam” şarkısını söylemeye başlamadan önce, ''Mustafa Kemal Atatürk'ün bize verdiği yetkiyle 'İçerim ben bu akşam' diyoruz'' dedi.O anlar, sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları için sahneye çıktığı anlarda söylemiş olduğu bazı sözler görenlerin keyfini kaçırdı. 'Mustafa Kemal Atatürk'ün bize verdiği yetkiyle 'İçerim ben bu akşam' diyoruz' diyen Kaan Tangöze, tepkilerin hedefi oldu.100. yıl kutlamalarında yer alan ünlü isimlerden biri de Duman grubu oldu. 100. yıl coşkusuyla sahnede en sevilen şarkılarını seslendiren Duman grubu, solist Kaan Tangöze'nin söyledikleriyle çok tepki çekti.Ünlü sanatçının söyledikleri gören herkesin tepkisini çekti.'Şu an mevcut iktidarın devam etmesini ve bi kesimin Atatürk ‘e nefret duymasına sebep bu abi ve onun düşüncesinde olanlar. Yani tatlı su solcuları ????'Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Gelin yorumlarda buluşalım!